L'Ajuntament de Castelló ofereix un programa cultural al Raval que inclou onze obres teatrals i concerts de primer nivell

Els cicles Dijous de Teatre i Raval de MusiCS estan de tornada a Castelló, amb una selecció de propostes professionals per a gaudir de l'art i la música en viu. Les entrades per a aquests esdeveniments ja estan a la venda, amb preus que oscil·len entre 3 i 7 euros, per tal de fer-los accessibles a tot el públic

Cultura 11 de enero de 2023 Redacció Redacció
veronica ruiz - campanyes raval horitzontal ok

Els cicles Dijous de Teatre al Raval i Raval de MusiCS a Castelló ofereixen onze propostes professionals d'obres teatrals i concerts de gran qualitat. Aquests cicles es duran a terme des del 12 de gener fins al 25 de maig al Teatre del Raval, i les entrades ja estan disponibles per a la venda a través del lloc web entrades.castello.es de l'Ajuntament de Castelló.

En el cicle Dijous de Teatre al Raval, es presentaran sis obres teatrals de companyies professionals de Castelló, València i Madrid. L'obertura del cicle serà el 12 de gener amb l'obra "Los que comen tierra" de la companyia La Zafirina, escrita per Mafalda Bellido, que tracta temes com la memòria històrica i els drets humans. El cicle conclourà el 25 de maig amb l'espectacle "Imbécil: midiendo las palabras" de l'actor Alex O'Dogherty, un monòleg humorístic sobre el poder de les paraules.

Pel que fa a Raval de MusiCS, es presentaran cinc concerts de companyies professionals. Els estils musicals abastaran des del pop electrònic fins al pop rock indie i el rap. Algunes de les companyies participants inclouen Yllana Teatre i Töthem amb l'espectacle "Trash!" que combina percussió, moviment i humor, i Aina Palmer que presentarà el seu disc "Solatge" amb una posada en escena entre el concert i la performance.

Amb entrades que oscil·len entre els 3 i els 7 euros, aquests cicles ofereixen una gran varietat d'opcions culturals accessibles per a tots els gustos i públics. Aquesta iniciativa de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castelló busca promoure i enfortir l'oferta cultural de la ciutat, així com donar suport als artistes locals i crear oportunitats per a l'intercanvi cultural amb altres regions. És una gran oportunitat per a gaudir de la cultura en directe i descobrir noves expressions artístiques.

Te puede interesar
Lo más visto