Morella serà la seu de La Vuelta 2023, una de les més prestigioses curses de ciclisme d'Espanya

La prova de La Vuelta que partirà de Morella el 30 d'agost recorrerà un total de 185,7 quilòmetres fins a arribar a Borriana. El recorregut de la cinquena etapa passarà per diversos municipis de la comarca dels Ports i el Baix Maestrat

Esports 12 de enero de 2023 Redacció Redacció
1024-768

Morella serà una de les seus de La Vuelta 2023 i acollirà l'eixida de la cinquena etapa el 30 d'agost. Aquesta etapa recorrerà 185,7 quilòmetres de la província de Castelló fins a arribar a Borriana, passant per diverses localitats com Ares del Maestre, Culla, Les Useres, Alcora, Onda, Benitandús, Azuébar i La Vall d'Uixó.

L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, juntament amb altres representants municipals, ha estat present a la presentació de La Vuelta a Barcelona. En aquesta ocasió, Morella serà el punt de partida d'una etapa inèdita, destacant el castell imponent que corona la ciutat i les seves muralles centenàries, que li han valgut l'inclusió en la llista de "Los Pueblos Más Bonitos de España" (Els Pobles Més Bonics d'Espanya).

Durant la jornada de l'eixida, tant els equips com el públic general gaudiran d'activitats i espais preparats per l'organització i l'ajuntament. Es preveu que aquestes activitats se situïn a l'Albereda i a Sant Miquel, tot i que es proporcionarà més informació detallada en els pròxims mesos.

L'alcalde ha destacat que ser una seu de La Vuelta és una gran notícia per a Morella, ja que aquesta competició ciclista és un aparador internacional de gran importància. També ha convidat a tothom a gaudir d'aquesta jornada a Morella, on hi haurà activitats i espais oberts al públic.

La Vuelta és una de les principals curses de ciclisme del món i compta amb una gran cobertura mediàtica internacional. Més de 1.000 periodistes i professionals de la fotografia cobreixen l'esdeveniment per a 298 mitjans de comunicació de tot el món. A més, hi ha 18 mitjans que retransmeten tot el recorregut en directe, i a través de La 1 de TVE, l'audiència mitjana per etapa és d'aproximadament 1.163.000 espectadors.

Te puede interesar
Lo más visto