Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Diputació de Castelló envia a les famílies d'Ucraïna un camió amb 12 tones d'aliments, material sanitari i roba

El president José Martí ha agraït a la societat castellonenca “la seua gran resposta en aquests moments’’, i als ajuntaments, per la “magnífica i veloç” labor de recollida

General 13 de enero de 2023 Redacció Redacció
10

La Diputació de Castelló continua solidaritzant-se amb la societat ucraïnesa i ha tramés un altre camió –el cinqué-- amb 12 tones d'aliments material sanitari i roba. En concret, s'han emportat 13 palets de roba d'abrigar, 7 de mantes, 5 de sacs de dormir, un palet de màscares, 4 de menjar, 9 de material sanitari i higiènic, 1 palet de gel hidroalcohòlic, 13 de lliteres, 40 de matalassos, 5 cadires de rodes i 18 crosses. L'operació compta amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana i l'empresa d'Almassora Logistics Tiles SL, que ha sufragat la despesa del transport.

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha assenyalat que aquesta ajuda és "necessària i urgent davant la vulneració dels drets i de les llibertats que estan vivint a Ucraïna a causa de la invasió russa, que s'han vist immersos en una greu crisi humanitària que necessita la nostra col·laboració i empatia’’.

La Diputació de Castelló ha actuat, coordinada amb la Generalitat, com a centre logístic provincial i ha recaptat els materials disponibles en tots els ajuntaments de Castelló. Per això, Martí ha agraït tant a la societat castellonenca per "la seua gran resposta per a ajudar a aquelles persones que més estan patint en aquests moments’’, així com als ajuntaments, "que han realitzat una magnífica i veloç labor de recollida perquè puguem enviar aquest vehicle en el menor temps possible’’.

El transport es fa amb la intermediació de l'associació d'Ucraïnesos a Castelló Kalyna i l'empresa d'Almassora Logistics Tiles SL. El material es farà arribar a organitzacions i associacions de Vinnytsia i Volodymyr.

Martí ha volgut agrair el treball que s'està desenvolupat al Parc Mòbil i els voluntaris de Protecció Civil i ha encoratjat a la societat castellonenca a "continuar demostrant la nostra capacitat d'empatia i solidaritat, donant, sempre que podem, aliments o materials que faciliten la vida d'altres famílies’’.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter