La Diputació de Castelló ha enviat un camió amb 12 tones d'aliments, material sanitari i roba per a les famílies d'Ucraïna

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha expressat el seu agraïment a la societat castellonenca per la seva gran resposta en aquests moments difícils. També ha destacat la magnífica i ràpida labor de recollida realitzada pels ajuntaments de la província

General 13 de enero de 2023 Redacció Redacció
10

La Diputació de Castelló ha continuat amb les seves accions solidàries i ha enviat un cinquè camió amb 12 tones d'aliments, material sanitari i roba a Ucraïna. Aquesta ajuda és una resposta necessària i urgent davant la crisi humanitària que està vivint el país a causa de la invasió russa.

En concret, el camió ha transportat diversos materials com roba d'abrigar, mantes, sacs de dormir, màscares, menjar, material sanitari i higiènic, gel hidroalcohòlic, lliteres, matalassos, cadires de rodes i crosses. Aquesta operació ha comptat amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana i l'empresa Logistics Tiles SL d'Almassora, que ha sufragat els costos de transport.

La Diputació de Castelló, coordinada amb la Generalitat, ha actuat com a centre logístic provincial per a recopilar els materials disponibles en els diferents ajuntaments de la província. El president de la Diputació, José Martí, ha agraït tant a la societat castellonenca com als ajuntaments per la seva gran resposta i col·laboració en aquesta acció solidària.

Martí ha destacat la importància d'aquesta ajuda davant la vulneració dels drets i llibertats que estan patint les persones a Ucraïna a causa de la invasió russa. Ha animat la societat castellonenca a continuar demostrant la seva capacitat d'empatia i solidaritat, donant suport a les persones que més ho necessiten en moments difícils com aquests.

Te puede interesar
Lo más visto