José Martí destaca a Fitur la "gran qualitat i varietat" dels productes gastronòmics autòctons com a reclam turístic a la província de Castelló com a atractiu turístic

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha assistit al showcooking realitzat pel prestigiós xef amb estrella Michelin, Raúl Resino, on ha elogiat la gran tasca dels cuiners i cuineres en promocionar la gastronomia provincial

General 19 de enero de 2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-01-18 at 14.01.16

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, i la diputada de Turisme, Virginia Martí, han assistit al showcooking realitzat pel cuiner estrella Michelin Raúl Resino, originari de Benicarló, en el marc de la Fira Internacional de Turisme (Fitur). Durant l'esdeveniment, han destacat la gran qualitat i varietat dels productes gastronòmics autòctons de la província de Castelló.

Martí ha felicitat Resino i tots els cuiners i cuineres pel seu treball en la promoció de la gastronomia provincial, afirmant que la Diputació de Castelló continuaria recolzant el sector gastronòmic com a part fonamental de la promoció turística de la província.

Per la seva banda, Resino ha agraït el suport de la Diputació de Castelló i ha destacat el paper de la marca "Castelló Ruta de Sabor" en la promoció dels productes locals i la cuina de la zona.

Durant la demostració culinària, Resino ha preparat un plat amb carxofa de Benicarló com a ingredient principal, acompanyada de la 'caixeta' (un mol·lusc local), llagostí de la 'terretera' i un 'allipebre' de rap. Ha posat de relleu l'ús de productes de mar i horta de temporada en el seu menú degustació, així com ingredients menys coneguts com la galera, la 'caixeta' i el peix aranya, fent referència a les tradicions culinàries marineres de la zona.

Te puede interesar
Lo más visto