Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Falomir impulsa a Madrid l'agenda provincial per a desencallar projectes que són claus per al desenvolupament de les comarques de Castelló

El secretari general es reuneix amb els representants del PSPV castellonenc al Congrés per a fixar les prioritats de treball per a 2023: «Els interessos de la província estan per davant de tot»

Economía 24 de enero de 2023 Redacció Redacció
IMG_2067

El secretari general del PSPV de la província de Castelló, Samuel Falomir, s'ha reunit amb els diputats socialistes a Madrid, Susana Ros i Germán Renau, per a marcar l'agenda de projectes clau per a la província per als pròxims anys. Falomir ha destacat que durant aquesta legislatura s'ha avançat en el desbloqueig d'importants projectes per al desenvolupament del territori "i cal continuar en aquesta direcció". El dirigent socialista ha valorat positivament la materialització de mesures com la protecció del litoral d'Almenara, la finalització del nou traçat de l'N-232 i l'extensió del servei de rodalies fins a Vinaròs".

Tant Samuel Falomir com els representants del PSPV de Castelló han coincidit que cal augmentar la pressió als despatxos per a accelerar i donar solució a problemes estructurals com la falta de connexió ferroviària o la protecció de la costa. En aquest sentit, des del PSPV provincial es reivindicarà davant el govern l'execució de projectes com la regeneració del litoral sud i centre. "Exigim celeritat per a acabar amb aquesta problemàtica que posa en escac l'economia i el projecte de vida de moltes famílies de Castelló".

També s'ha posat sobre la taula la construcció de la nova comissaria de la Policia Nacional de Vila-real i la nova caserna de la Guàrdia Civil d'Almassora com a prioritats en matèria de seguretat per a garantir les condicions de treball òptimes per a les forces de seguretat. Representants socialistes reclamaran la millor dels serveis de rodalies per a acabar amb els retards i ampliar les freqüències amb els municipis del nord a través de la línia Castelló-Vinaròs.

"Durant anys vam patir la inacció d'anteriors governs del Partit Popular que van deixar en Castelló uns serveis públics precaris i unes inversions molt per davall de la mitjana espanyola. Ara que comptem amb un executiu central de cara als interessos de la província cal accelerar tots els procediments perquè els projectes pendents siguen una realitat en el menor termini de temps", ha remarcat.

Durant la reunió al Congrés dels Diputats, Falomir ha afirmat que "s'ha demostrat l'aposta de l'executiu de Pedro Sánchez per Castelló amb l'adjudicació del primer tram de la construcció de l'accés ferroviari a PortCastelló, amb 132 milions d'inversió, i l'avanç en el Corredor Mediterrani, una peça clau per a connectar la província i la seua economia amb el cor d'Europa". El secretari general provincial ha deixat clar que "per damunt de tot estan els interessos de Castelló i farem sentir la nostra veu davant totes les administracions de l'Estat per fer de la nostra una província de futur".

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter