L'alcalde de Castelló de la Plana, José Luis Falomir, s'ha reunit a Madrid amb diferents representants institucionals per a impulsar l'agenda provincial

El secretari general del PSPV-PSOE, José Luis Ábalos, s'ha reunit amb els representants del PSPV castellonenc al Congrés per a establir les prioritats de treball per a l'any 2023. Durant la reunió, s'ha destacat que els interessos de la província de Castelló estan per davant de tot i que es treballarà per a defensar-los en l'àmbit estatal

Economía 24 de enero de 2023 Redacció Redacció
IMG_2067

En la reunió entre el secretari general del PSPV de la província de Castelló, Samuel Falomir, i els diputats socialistes a Madrid, Susana Ros i Germán Renau, es va marcar l'agenda de projectes clau per al desenvolupament de la província en els pròxims anys. Falomir va destacar la importància de continuar desbloquejant importants projectes i va elogiar els avenços realitzats fins ara, com la protecció del litoral d'Almenara, la finalització del nou traçat de l'N-232 i l'extensió del servei de rodalies fins a Vinaròs.

Tots els participants de la reunió van coincidir en la necessitat d'augmentar la pressió per accelerar solucions a problemes estructurals com la manca de connexió ferroviària i la protecció de la costa. També es van destacar la construcció de la nova comissaria de la Policia Nacional de Vila-real i la nova caserna de la Guàrdia Civil d'Almassora com a prioritats en matèria de seguretat.

Falomir va assenyalar que durant anys la província de Castelló va patir la inacció dels governs anteriors del Partit Popular, amb serveis públics precaris i inversions per sota de la mitjana nacional. Ara, amb un govern central que s'interessa pels interessos de la província, es va destacar la necessitat d'accelerar els procediments per a convertir els projectes pendents en realitat en el menor temps possible.

En la reunió també es va destacar l'aposta de l'executiu de Pedro Sánchez per Castelló, amb inversions importants com l'adjudicació del primer tram de l'accés ferroviari a PortCastelló i els avanços en el Corredor Mediterrani.

Falomir va concloure afirmant que els interessos de Castelló estan per damunt de tot i que s'expressarà la veu de la província davant de totes les administracions de l'Estat per a assegurar un futur prometedor per a la província.

Te puede interesar
Lo más visto