L'Alcalde d'Onda, Ximo Huguet Ballester, ha anunciat l'activació de l'oficina tècnica encarregada de començar els tràmits del projecte del nou pulmó verd de la ciutat

En una declaració, l'Alcalde d'Onda, Ximo Huguet Ballester, ha afirmat amb determinació: "Que ningú dubte que aquest govern ja s'ha posat a treballar per a convertir el projecte del nou pulmó verd en realitat, i l'aconseguirem"

General 27 de enero de 2023 Redacció Redacció
Onda Central Park 2

El projecte per transformar l'entrada de la ciutat d'Onda en un gran pulmó verd ja està en marxa. L'alcaldessa, Ballester, ha constituït una oficina tècnica encarregada de realitzar un estudi detallat de les parcel·les, redactar el projecte i agilitzar tots els tràmits necessaris per dur-lo a terme. L'equip de l'oficina està format per diversos membres de l'administració municipal, incloent l'alcaldessa, representant la part política, i altres professionals tècnics.

En paral·lel, l'alcaldessa ha mantingut reunions amb els propietaris de les antigues fàbriques per adquirir les propietats i procedir a l'enderrocament i sanejament dels elements nocius com l'amiant. Una de les primeres actuacions previstes és adquirir i transformar en espai verd la fàbrica del carrer de l'Enginyer Echegaray, que actualment suposa un perill per al trànsit.

L'objectiu d'aquest projecte és crear un espai verd a l'entrada de la ciutat que integri la zona del raval del castell, connectant el Tossalet i el Monteblanco amb el nucli urbà. A més de contribuir al medi ambient, aquesta actuació també protegirà el Castell de les 300 torres, una important fortificació construïda pels musulmans que és un dels grans atractius de la localitat.

L'alcaldessa ha destacat la importància d'aquest projecte a llarg termini per al benestar de les futures generacions d'ondenses i ha assegurat que el govern està treballant per convertir-lo en realitat, tal com ho han fet amb altres projectes importants per a la ciutat com el túnel d'entrada.

Te puede interesar
Lo más visto