La Diputació de Castelló ha anunciat l'addició d'un segon dia de teletreball per als empleats que resideixin en municipis en risc de despoblació

Aquesta mesura té com a objectiu fomentar la permanència de la població en aquestes àrees i contribuir a la seva dinamització

General 30 de enero de 2023 Redacció Redacció
_DSC7185

La Diputació de Castelló ha aprovat un reglament regulador del teletreball que inclou l'addició d'un segon dia de treball a distància per als empleats que resideixen en municipis inclosos en el Fons de Cooperació Municipal per a la Lluita contra la Despoblació de la Comunitat Valenciana. Aquesta mesura s'emmarca en l'objectiu de la Diputació de combatre la despoblació i evitar l'abandonament dels municipis de l'interior.

El president de la Diputació, José Martí, destaca que aquesta iniciativa contribuirà a la conciliació laboral i evitarà que les persones resident en municipis de l'interior hagen de deixar-los. A més, afirma que el segon dia de teletreball també fomentarà una administració més sostenible.

El diputat de Recursos Humans, Santiago Agustí, assenyala que era necessari adaptar l'administració a les necessitats socials i econòmiques, buscant la millora contínua i garantint la prestació adequada dels serveis públics. A més, destaca que aquesta regulació del teletreball contribuirà a reduir el consum i la factura energètica, una prioritat en l'actualitat.

Amb aquest reglament, la Diputació de Castelló busca promoure una gestió òptima del temps i incentivar la fixació de població en els municipis més xicotets, alhora que contribueix a l'objectiu més ampli de reduir la despoblació i impulsar la sostenibilitat.

Te puede interesar
Lo más visto