L'Alcora, un municipi de la província de Castelló, celebrarà l'esdeveniment Al-qüra Medieval els dies 10, 11 i 12 de febrer

Aquesta festa recrearà l'època medieval i transportarà els visitants al segle XIII

Cultura 03 de febrero de 2023 Redacció Redacció
RESUM PROGRAMACIO (1)

Sembla un esdeveniment molt interessant que recrea el segle XIII i l'encreuament de cultures durant la reconquesta. Amb més de 500 veïns de l'Alcora vestits amb vestimentes d'època i representant diferents gremis, segurament crea una atmosfera autèntica del passat.

Les representacions i activitats que se succeeixen durant el cap de setmana, com l'escaramussa entre fers almogàvers i defensors musulmans, la rendició de l'Alcalatén i altres esdeveniments, segurament ofereixen als visitants una experiència immersiva i educativa de la història local.

A més, l'ambient dels carrers amb música, dansa, mercat medieval, falconeria i activitats per als més joves sembla que creen una experiència completa per a tots els visitants.

Per obtenir més informació i detalls específics sobre les dates i les activitats de l'Al-qüra Medieval, convido als lectors a visitar el lloc web www.alquramedieval.com, on segurament trobaran informació actualitzada i detallada sobre aquest esdeveniment tan especial.

Te puede interesar
Lo más visto