L'Ajuntament d'Onda ha sol·licitat a la Generalitat una inversió de 2 milions d'euros amb l'objectiu de millorar la competitivitat de totes les àrees industrials de la localitat

En una sessió del Ple, l'Ajuntament ha aprovat per unanimitat les 40 actuacions que optaran a la convocatòria d'ajudes de l'IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial) per a l'any 2023

General 07 de febrero de 2023 Redacció Redacció
ONDA__0032

L'Ajuntament d'Onda ha aprovat aquest matí, en un Ple extraordinari i per unanimitat, el pla d'inversions per a l'any 2023. Aquest pla optarà a les ajudes de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) de la Generalitat Valenciana. El govern municipal sol·licitarà un total de 40 actuacions a realitzar en totes les àrees industrials del municipi, amb un pressupost de dos milions d'euros.

Aquest pla d'actuació té com a objectiu millorar l'estabilitat, seguretat i competitivitat de les empreses instal·lades a Onda, així com atraure noves inversions al municipi. Les inversions proposades inclouen millora de l'asfaltat, canvi de lluminàries per a millorar l'eficiència energètica, instal·lació de fibra òptica, millora de canalitzacions, creació de zones verdes i recorreguts biosaludables, ampliació de carrils bici, instal·lació de senyalització vertical, connexió de circuit tancat de televisió amb la Policia Local, millora de mobiliari urbà i millora de l'estació depuradora d'aigües residuals.

El tinent d'alcalde Vicent Bou ha destacat que l'objectiu és continuar millorant les àrees industrials per a consolidar Onda com el millor destí industrial de la província, atraient noves empreses i generant ocupació i prosperitat per als residents.

A més, durant el Ple extraordinari, Vicente Ramón ha pres possessió com a regidor del grup popular i serà responsable de l'àrea d'Educació i Formació.

Te puede interesar
Lo más visto