Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Onda sol·licita a la Generalitat una inversió de 2 milions per a millorar la competitivitat de totes les àrees industrials

El Ple aprova per unanimitat les 40 actuacions que optaran a la convocatòria d'ajudes 2023 de l'IVACE

General 07/02/2023 Redacció Redacció
ONDA__0032

L'Ajuntament d'Onda ha aprovat aquest matí, en Ple extraordinari i per unanimitat de tots els grups polítics, el pla d'inversions 2023 que optarà a la convocatòria d'ajudes de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) de la Generalitat Valenciana. En total, el govern municipal sol·licitarà 40 actuacions a realitzar en totes les àrees industrials, quatre d'elles constituïdes ja en Entitats de Gestió i Modernització, amb un pressupost de dos milions d'euros.

D'aquesta manera, el consistori ha projectat un pla d'actuació per a enguany que comprén les demandes del sector empresarial en cadascun dels polígons de la ciutat que alberguen més de 500 empreses al llarg dels 11 milions de metres quadrats de sòl industrial. L'objectiu és continuar millorant l'estabilitat, seguretat i competitivitat de les empreses instal·lades a Onda mitjançant nous serveis i infraestructures que, al seu torn, servisquen com a element tractor de noves inversions.

Les inversions inclouen la millora d'asfaltat, el canvi de lluminària a led per a millorar l'eficiència energètica, obra civil per a la instal·lació de fibra òptica, millora de canalitzacions, creació de zones verdes i recorreguts biosaludables, ampliació de carrils bici, instal·lació de senyalització vertical, connexió de circuit tancat de televisió amb la Policia Local, millora de mobiliari urbà o la millora de l'estació depuradora d'aigües residuals.

Sobre aquest tema, el tinent d'alcalde Vicent Bou, ha posat l'accent que "hem presentat en termini i forma les subvencions per a continuar millorant les nostres àrees industrials i consolidar-nos com el millor destí industrial de la província, perquè suposa atracció d'empreses, estabilitat, ocupació i prosperitat per als ondenses”.

Presa de possessió de Vicente Ramón

D'altra banda, el Ple extraordinari també ha servit perquè prenguera possessió del càrrec de regidor del grup popular Vicente Ramón, qui gestionarà l'àrea d'Educació i Formació.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter