La Diputació de Castelló ha presentat la "Guia de Bones Pràctiques dels Serveis Socials Provincials" amb l'objectiu d'afavorir la millora de l'atenció a la ciutadania

La vicepresidenta i diputada de Benestar Social, Patricia Puerta, ha destacat la importància de la guia de bones pràctiques dels serveis socials provincials, assenyalant que està dirigida als professionals amb l'objectiu d'identificar pràctiques d'èxit i avançar en el model de sistema públic de serveis socials desitjat

General 08 de febrero de 2023 Redacció Redacció
_DSC0096

La presentació de la "Guia de bones pràctiques dels serveis socials de la província de Castelló" s'ha realitzat a la sala d'actes de la Diputació de Castelló. L'objectiu d'aquesta guia és identificar pràctiques d'èxit i avançar en el desenvolupament del model del sistema públic dels serveis socials. Ha estat dirigida als professionals que formen part de la xarxa pública d'assistència social i ha comptat amb la participació de 135 municipis.

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha destacat la importància d'aquest document com a eina per a millorar l'atenció a les persones i ha subratllat que el benestar i la qualitat de vida són eixos fonamentals en l'acció política de la institució. Martí ha expressat la seua confiança en els serveis socials com a base de l'Estat del Benestar i ha enfatitzat la importància de garantir una atenció de qualitat a les persones que ho necessiten.

La vicepresidenta i diputada de Benestar Social, Patricia Puerta, ha destacat que la guia busca identificar pràctiques d'èxit i avançar en el model desitjat del sistema públic de serveis socials. Puerta ha remarcat que aquesta guia és un impuls per a la xarxa de serveis socials i demostra el compromís de treballar per a millorar la qualitat de vida de les persones. A més, ha ressaltat que l'objectiu últim de la guia és construir una província justa i equitativa, on ningú es quede enrere.

L'acte també ha comptat amb la presència de Marisa Calvet, directora de l'empresa Creas, que ha explicat els aspectes tècnics del projecte. La guia ha estat concebuda com una eina participativa, on tots els professionals que treballen a la província de Castelló han pogut aportar el seu coneixement i experiència.

Te puede interesar
Lo más visto