Ha nevat a Morella sense incidències ressenyables, les condicions meteorològiques han estat favorables i no s'han registrat problemes significatius relacionats amb la neu

En resposta a les condicions climàtiques adverses, els centres educatius de Morella han estat oberts, però s'ha anul·lat el servei de transport escolar durant la jornada d'avui

General 09 de febrero de 2023 Redacció Redacció
2023-02-08 Neu a Morella-13

La ciutat de Morella s'ha despertat amb una capa de neu d'aproximadament 10 centímetres. Malgrat aquesta situació, la jornada ha transcorregut amb normalitat i amb poques incidències per a la població i els serveis de la ciutat. Els centres educatius, com l'IES Els Ports, el CEIP Mare de Déu de Vallivana i l'Escola Infantil, han estat oberts, tot i que s'ha cancel·lat el servei de transport escolar per garantir la seguretat dels alumnes.

Pel que fa al trànsit, la carretera N-232 ha estat tancada temporalment durant les primeres hores del matí, però ja s'ha restablert la circulació. El Centre de Dia de Morella ha prestat el servei de menjar a domicili per als seus usuaris.

L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat els esforços realitzats per netejar els accessos i carrers de la ciutat des de les primeres hores del matí. Ha recordat la importància de la prudència i de seguir les recomanacions, com evitar utilitzar els vehicles si no és necessari. L'alcalde ha agraït als equips de treball la seva dedicació per minimitzar les afectacions causades per aquest temporal de neu.

Des de l'Ajuntament es demana als ciutadans que actuïn amb prudència, seguexin les recomanacions i facilitin les tasques dels equips de neteja. És important evitar utilitzar els vehicles si no és imprescindible i esperar a què les principals vies i accessos estiguin nets abans de circular.

Te puede interesar
Lo más visto