L'Ajuntament de l'Alcora ha posat en marxa un projecte per a la instal·lació de sistemes de climatització en els col·legis del municipi

La instal·lació del sistema de climatització en els col·legis de l'Alcora té com a finalitat cobrir les necessitats de millora en aquest àmbit, prioritzant el benestar de l'alumnat i del professorat

Educació 09 de febrero de 2023 Redacció Redacció
Reunión Falomir y Periz con colegios

L'Ajuntament de l'Alcora ha impulsat la instal·lació d'un sistema de climatització en els quatre col·legis de la localitat: Grangel Mascarós, Comte d’Aranda, La Salle i Puértolas Pardo. L'objectiu principal d'aquesta iniciativa és assegurar una temperatura adequada a les instal·lacions per a permetre un millor desenvolupament de les classes, tant en condicions de fred com de calor, i garantir una eficiència energètica adequada.

A més, juntament amb la instal·lació del sistema de climatització, també es preveu la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques, que contribuiran a reduir el consum elèctric i les emissions de diòxid de carboni a l'atmosfera. Aquesta mesura té com a objectiu promoure la sostenibilitat i reduir l'impacte ambiental de les instal·lacions.

L'alcalde, Samuel Falomir, i la regidora d'Educació, Vanessa Periz, han mantingut una reunió amb les directores i representants dels centres educatius per a explicar els detalls de l'actuació. Falomir ha informat que la redacció del projecte començarà en breu i que l'execució del mateix es durà a terme al llarg de la pròxima legislatura.

La regidora Periz ha destacat que aquesta actuació suposarà un avanç important en l'actualització, modernització i sostenibilitat dels centres educatius. Això contribuirà a millorar les condicions per al desenvolupament de les classes i prioritzarà el benestar dels alumnes i del professorat, així com les necessitats d'estalvi i eficiència energètica.

Te puede interesar
Lo más visto