Peñíscola From Stage presenta la seva quarta edició, aquest festival de música ofereix una gran varietat d'actuacions en diferents gèneres per a tots els gustos

Ja s'han anunciat els primers artistes confirmats que formaran part d'aquesta edició, la qual es durà a terme del 23 de juny al 2 de juliol a la bella localitat de Peñíscola, a la província de Castelló

10 de febrero de 2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-02-09 at 10.50.30

La programació d'aquesta quarta edició de Peñíscola From Stage promet una experiència musical inoblidable per a tots els assistents. Amb una combinació de reconeguts artistes nacionals i internacionals, el festival ofereix un repertori eclèctic que abasta diversos gèneres i gustos musicals.

El punt àlgid de la programació serà el concert de l'artista argentí Andrés Calamaro, un referent internacional del rock amb una extensa carrera i un repertori ple d'èxits. El seu concert, que tindrà lloc el 30 de juny a la Platja Sud de Peñíscola, serà una oportunitat única per a gaudir de la seva música en directe i reviure els moments més memorables de la seva trajectòria.

Un altre nom destacat en el cartell és el de Rosario Flores, una de les artistes més estimades dins del flamenc espanyol. Amb la seva veu poderosa i carismàtica, Rosario oferirà una actuació plena d'energia i emoció el dia 25 de juny, interpretant els seus èxits més reconeguts i connectant amb el públic de manera única.

Els amants de la comèdia podran gaudir de l'espectacle de Martita de Graná, la divertida comediant granadina. Amb el seu humor irreverent i històries hilarants, Martita de Graná promet una nit plena de rialles i entreteniment el 29 de juny.

Per als més menuts, el festival ofereix el musical infantil Tadeo Jones, amb una trama emocionant i una banda sonora memorable. Aquesta representació captivarà als xicotets i xicotetes de la casa el dia 23 de juny.

La màgia tindrà un lloc especial en el festival amb el xou de Yunke, un mag castellonenc reconegut per la seva habilitat en trucs sorprenents. El seu espectacle, programat per al 28 de juny, promet deixar al públic fascinat amb les seves il·lusions i sorpreses.

Els amants de Queen tindran l'oportunitat de gaudir de la millor banda tribute a la banda britànica. God Save The Queen, considerada la millor banda tribute segons la revista Rolling Stone, oferirà una interpretació precisa i emocionant de les cançons de Queen el 2 de juliol.

A més d'aquests increïbles artistes, el festival inclourà dues festes especials: la Sunset PFS by entredosaguas, una nit d'electrònica ambientada en un entorn únic el 24 de juny, i la Urban Latin PFS, que promet una nit de música urbana amb els artistes més destacats del gènere el 1 de juliol.

Peñíscola From Stage és una oportunitat perfecta per a gaudir de la música en un entorn espectacular i vibrar amb les actuacions de grans artistes nacionals i internacionals. No et perdes aquesta cita anual que promet ser una experiència musical única i inoblidable.

Lo más visto