La Diputació de Castelló ha anunciat la seva implicació en un programa destinat a utilitzar els romanents per a millorar la competitivitat de les petites empreses de la província

El president José Martí subratlla la importància d'un sector clau per a l'economia provincial i per a la creació d'activitat i llocs de treball en l'àmbit rural. Martí reconeix l'impacte significatiu que tenen les petites empreses en el desenvolupament econòmic de la província

General 13 de febrero de 2023 Redacció Redacció
ata

El President de la Diputació de Castelló, José Martí, ha comunicat al president de l'Associació de Treballadors Autònoms de la Comunitat Valenciana (ATA-CV), Alberto Ara, la disposició de la institució provincial a col·laborar en la implementació d'un programa formatiu i d'assessorament per a treballadors autònoms a la província, amb l'objectiu de millorar la competitivitat de les petites i mitjanes empreses establertes a les comarques de Castelló.

Aquesta col·laboració s'ha sol·licitat després de l'aprovació dels pressupostos de la Diputació per a l'any 2023, i s'activarà amb l'ús dels romanents disponibles. La decisió es va prendre durant una reunió celebrada a la seu de la Presidència de la Diputació.

El President Martí ha destacat la importància d'aquest sector, on el 95% de les empreses tenen menys de cinc empleats. Aquestes empreses necessiten millorar en formació i digitalització per a augmentar la seva competitivitat. Com ha explicat, "és totalment coherent donar suport a aquests emprenedors en nom de la creació d'ocupació i la sostenibilitat dels treballadors autònoms de la província, especialment aquells ubicats en les zones rurals de l'interior", ja que "la nostra principal preocupació és recolzar la generació d'activitat econòmica en les xicotetes localitats rurals".

Te puede interesar
Lo más visto