L'Eduardo del Pozo ha exigit al conseller d'Educació, Vicent Marzà, que demane disculpes públiques a la Gaiata 16 Rafalafena per un tuit crític que va publicar sobre la temàtica de la seua presentació

El candidat de Cs a l'alcaldia de Castelló ha manifestat el seu desacord amb les paraules del polític de Compromís en relació amb l'ús de banderes d'Espanya per part d'una Gaiata en la seua presentació

Política 13 de febrero de 2023 Redacció Redacció
Eduardo del Pozo

Castelló, dissabte 11 de febrer de 2023. El candidat de Ciudadanos (CS) de Castelló per a les pròximes eleccions municipals i diputat a Les Corts Valencianes, Eduardo del Pozo, ha qualificat de vergonyós el sectarisme mostrat hui pel diputat autonòmic de Compromís, Vicent Marzà, en el seu compte de Twitter cap a la bandera d'Espanya, "i més tenint en compte que fins fa poc era el Conseller d'Educació, Cultura i Esport".

Eduardo del Pozo ha considerat que "el tuit de Marzà només buscava la polèmica, ridiculitzar la Gaiata 16 i dividir els castellonencs, i això, provinent d'un representant públic, és inadmissible". A més, ha afirmat que "no hem d'oblidar que ha ofès la sensibilitat del món de la festa de Castelló, trencant la il·lusió i sorpresa d'unes xiquetes en la seua presentació al Palau de la Festa després d'un any de treball".

El candidat de CS a l'alcaldia de Castelló ha assenyalat que "Vicent Marzà encara està a temps de rectificar i demanar disculpes públiques a la Gaiata 16 Rafalafena per destrossar la seua presentació amb la temàtica d'Espanya i les seues comunitats autònomes".

Te puede interesar
Lo más visto