Orpesa s'està preparant per a celebrar el Carnestoltes, una festa tradicional que convida a la diversió i al desenfrenament abans de l'arribada de la Quaresma

Durant aquests dos dies, els carrers d'Orpesa s'ompliran de festa i alegria amb desfilades de comparses, música, balls i activitats per a tota la família

General 13 de febrero de 2023 Redacció Redacció
Carnaval 2023

L'acte central del Carnestoltes d'Orpesa tindrà lloc el pròxim 25 de febrer amb una emocionant desfilada de disfresses al ritme de la batucada. Els participants es concentraran a la plaça Major poc abans de les 18.30 hores per a mostrar les seues indumentàries en una desfilada conjunta. Tant els xiquets com els adults, juntament amb les associacions locals, participaran en aquesta desfilada plena de creativitat i diversió.

Durant la desfilada, es premiaran les disfresses més treballades i originals en diferents categories, com ara grupal, parella i individual. Aquest concurs compta amb la col·laboració de l'Associació de joves d'Orpesa. Després de la desfilada, la festa continuarà amb una sessió de tardeo a càrrec de Generació Z i Dj Jfrandeejay. Aquells que desitgen continuar la festa fins a hores més tardanes podran gaudir de la discomóvil La zona en el recinte multiusos, a les 00.30 hores.

El dia anterior, els més xicotets seran els protagonistes amb una desfilada matinal protagonitzada pels alumnes dels col·legis Degà Martí i La Mediterránia. La creativitat i l'entusiasme estaran presents en aquest esdeveniment. A la vesprada, la diversió es traslladarà a la plaça Major amb una discomóvil infantil a partir de les 18.00 hores.

L'edil de joventut, Jennifer Casañ, anima a tots els veïns a unir-se a les celebracions del Carnestoltes i a gaudir d'aquestes festes programades. També agraïx la implicació de l'Associació de joves d'Orpesa en l'organització i col·laboració d'aquests festejos al llarg del cap de setmana.

El Carnestoltes d'Orpesa promet ser una festa plena de diversió, color i alegria per a tots els assistents. És una oportunitat per a deixar-se endur per l'esperit festiu i gaudir de les activitats preparades per aquesta celebració tan esperada.

Te puede interesar
Lo más visto