L'Ajuntament de Benicàssim ha ampliat la seua zona de skatepark amb l'afegit de quatre noves rampes d'iniciació especialment dissenyades per als més xicotets

A més de la nova zona de skatepark, el complex esportiu a l'aire lliure de Carrerassa a Benicàssim compta amb altres instal·lacions per a l'oci i l'esport

Esports 13 de febrero de 2023 Redacció Redacció
skatepark_mas_dels_frares_benicasim_benicassim

S'ha habilitat una zona infantil en el skatepark per als més xicotets, proporcionant un espai segur perquè puguen iniciar-se en l'esport del patinatge. Aquesta ampliació contribueix a diversificar l'oferta esportiva i a generar un punt de trobada per a l'oci esportiu i familiar a l'aire lliure.

És important destacar que el skatepark compta amb diferents elements de patinatge com rampes, bowl americà, piràmides, quarters, baranes i manualeras, proporcionant diversitat i oportunitats per a patinadors de diferents nivells d'experiència. La distribució dels elements també garanteix zones de patinatge i zones d'estada segura per als usuaris i acompanyants.

És una gran notícia que l'ajuntament de Benicàssim continue ampliant l'oferta esportiva i que es promocione l'oci saludable per als ciutadans, especialment per als joves. Amb les instal·lacions actualitzades i les noves incorporacions, el complex esportiu a l'aire lliure de Carrerassa ofereix un espai complet per a la pràctica d'esports com el futbol, l'escalada, la calistenia i el patinatge.

Agraïm també la informació sobre la normativa i les mesures de seguretat que s'han establit per a garantir un ús adequat de les instal·lacions. És essencial promoure un entorn segur i respectuós per a tots els usuaris, i l'ús del casc i la supervisió per part d'adults per als menors de 12 anys són mesures importants per a protegir la seguretat dels participants.

Amb aquesta ampliació i millora de les instal·lacions esportives, Benicàssim reforça el seu compromís amb l'activitat física, l'oci saludable i la qualitat de vida dels seus ciutadans.

Te puede interesar
Lo más visto