L'anunci del President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, sobre la construcció d'un nou hospital a Castelló ha estat rebut amb satisfacció pel regidor de Sanitat de l'Ajuntament de Castelló

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha expressat la seva satisfacció i ha considerat l'anunci de la construcció d'un nou hospital a Castelló com un èxit del conjunt de la societat

Sanitat 14 de febrero de 2023 Redacció Redacció
NUEVO HOSPITAL

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha qualificat com una "gran notícia" l'anunci de construcció d'un nou hospital a Castelló fet pel president Puig. Martí considera que aquesta decisió respon al consens social existent a la província, ja que l'actual Hospital General Universitari de Castelló s'ha quedat antic i xicotet.

Martí ha felicitat el cap del Consell, Ximo Puig, i el conseller de Sanitat Universal i Salut Pública, Miguel Mínguez, per aquesta decisió. A més, ha elogiat el teixit social de la província de Castelló per haver transmès amb contundència la necessitat d'un centre hospitalari modern i actualitzat.

El president de la Diputació també ha destacat la importància de reforçar la sanitat pública, especialment a la llum de la pandèmia de COVID-19, i considera que l'anunci del nou hospital va en aquesta direcció.

Te puede interesar
Lo más visto