Han començat els treballs de millora de la piscina de Morella i la construcció de la nova pista esportiva

Els projectes de millora de la piscina municipal de Morella, que inclouen la renovació dels vestuaris i la zona de bany infantil, compten amb un pressupost de 200.000 euros

Esports 14 de febrero de 2023 Redacció Redacció
2023-02-13 Obres vestuaris piscina munincipal

L'Ajuntament de Morella ha posat en marxa els treballs de millora de dues infraestructures esportives importants de la ciutat. Els treballs de renovació dels vestuaris de la piscina municipal ja han començat, amb la retirada del material actual de l'interior. Aquesta actuació inclou la remodelació dels vestuaris i la zona de bany infantil. Paral·lelament, s'han iniciat les tasques de preparació del terreny per a la instal·lació de la nova pista esportiva exterior a prop del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I.

L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el regidor de Manteniment i Serveis Urbans, Joan Carles Marcobal, han visitat les obres, que tenen un pressupost de 200.000 euros. Està previst que els treballs estiguin acabats durant el primer semestre d'aquest any i estiguin disponibles per aquest estiu.

L'alcalde ha destacat la importància d'aquestes millores per a la piscina municipal, ja que fins ara no s'havien realitzat canvis substancials en aquestes àrees. També ha assenyalat que les obres estaran acabades per a l'obertura de la piscina aquest estiu. Pel que fa a la nova pista esportiva, ja s'han iniciat els treballs de moviment de terres per a adaptar el terreny i instal·lar-la el més aviat possible.

A més d'aquestes obres, l'Ajuntament de Morella ha realitzat altres millores en instal·lacions esportives, com la reparació de la pista de futbol i bàsquet de la Fàbrica Giner i la instal·lació de plaques fotovoltaiques al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I, amb el suport dels fons europeus Next Generation. Aquesta instal·lació d'autoconsum contribuirà a reduir la despesa energètica del complex.

Te puede interesar
Lo más visto