La Diputació de Castelló ha adjudicat la crida a projectes per a impulsar activitats d'educació ambiental a través del programa "Castelló + Sostenible".

A través d'aquestes campanyes, es busca conscienciar i informar a la població sobre la importància de preservar el medi ambient i adoptar comportaments sostenibles en la vida quotidiana

General 15 de febrero de 2023 Redacció Redacció
21-08-2022 taller tortugues (1)

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Castelló ha adjudicat la primera convocatòria de la crida a projectes impulsada per la Regidoria de Transició Ecològica. Aquesta convocatòria abasta la primera meitat de l'any i inclou tres campanyes relacionades amb l'educació ambiental.

La primera campanya consisteix en activitats commemoratives de dies relacionats amb el medi ambient i ha sigut adjudicada a l'empresa Calderona Viva SL. La segona campanya està dirigida als centres educatius i s'ha dividit en cinc lots, cada un d'ells adjudicat a una entitat diferent. Aquestes entitats són l'Associació Econsciencia, el Centre d'Estudis la Bruixola, Connecta Natura, l'Associació Grup Au d'Ornitologia i la Fundació Limne. La tercera campanya, centrada en el consum responsable i el reciclatge, serà promoguda per l'empresa Itinerantur amb el seu taller "Petjades i Rastres".

Aquests projectes formen part dels esforços de la Regidoria de Transició Ecològica per reforçar l'educació ambiental i fomentar la participació de les empreses i entitats en les campanyes relacionades amb aquest àmbit. El regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro, ha destacat la importància d'aquesta crida a projectes per a involucrar els diferents agents en les accions mediambientals i promoure una participació activa.

A més, es té previst llançar dues noves convocatòries d'aquesta crida a projectes en els pròxims mesos, que abordaran activitats programades per als mesos de juliol i agost, així com per a la segona meitat de l'any.

El pressupost màxim per als projectes de la crida a projectes de 2023 és de 55.000 euros. Això permetrà dur a terme les diverses activitats i iniciatives planejades per a promoure l'educació ambiental i fomentar hàbits saludables en la ciutadania de Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto