La Diputació de Castelló organitza unes jornades per abordar la problemàtica de la LGTB-fòbia en l'esport

La vicepresidenta de la Diputació de Castelló, Patricia Puerta, destaca la importància de combatre els discursos d'odi i treballar per una societat lliure i igualitària, incloent-hi l'àmbit de l'esport

General 15 de febrero de 2023 Redacció Redacció
_DSC3906

Les jornades 'Castelló, una província unida contra la LGTB-fòbia en l'esport' organitzades per la Diputació de Castelló, amb la participació de la vicepresidenta Patricia Puerta i el periodista Josemola, tenen com a objectiu sensibilitzar els esportistes i clubs de la província sobre la necessitat de combatre la LGTB-fòbia i treballar per una societat lliure i igualitària, també en l'àmbit esportiu.

El programa d'activitats inclou una sessió divulgativa que se celebrarà el 21 de febrer a la Casa de la Mar de Castelló. Aquesta sessió inclourà una entrevista i col·loqui amb el jugador de waterpolo Víctor Gutiérrez, que presentarà el seu llibre 'Pelota amarilla, bandera arcoiris', moderat per Josemola. També hi haurà una taula redona sobre l'esport i la diversitat a la província de Castelló, en la qual participaran diferents esportistes, activistes i representants de clubs esportius.

El segon dia de les jornades coincidirà amb la Marató bp Castelló, que tindrà lloc el diumenge 26 de febrer. Durant aquest esdeveniment, s'instal·larà un punt 'Quilòmetre Arc de Sant Martí', amb animació, cartelleria i la participació de 'drags queen', per a visibilitzar la comunitat LGTBIQ+ i unir els valors de l'esport amb la llibertat i la igualtat.

Totes les activitats estaran organitzades per Comunicació Respira i representen un pas endavant per a fer de la província de Castelló un espai més segur i inclusiu per a la comunitat LGTBIQ+ en l'àmbit de l'esport.

Te puede interesar
Lo más visto