Morella celebrarà el seu Carnestoltes el 25 de febrer de 2023. Aquesta festivitat, coneguda també com a "Dijous Gras" o "Dijous Llarder", marca l'inici del període de Carnestoltes

Les activitats infantils del Carnestoltes a Morella comencen a les 16.00 hores. L'esdeveniment comença amb una cercavila des de la Plaça Colom, on els xiquets i xiquetes podran unir-se a la desfilada amb les seues disfresses i gaudir de l'ambient festiu

General 15 de febrero de 2023 Redacció Redacció
DSC_1842cop

La ciutat de Morella celebrarà el Carnestoltes el dissabte 25 de febrer de 2023. Després de diversos anys marcats per les restriccions i la situació sanitària, enguany es recupera la programació completa i tradicional d'aquesta festa tan esperada. La festivitat es desenvoluparà al carrer i inclourà dues desfilades de disfresses, activitats infantils i actuacions musicals a la plaça i a l'Espai Firal.

Durant la vesprada, les xiquetes i xiquets tindran diverses activitats per gaudir, com inflables, xocolate i prima a l'Espai Firal. A les 20.00 hores, s'iniciarà la desfilada de disfresses des de Sant Miquel, recorrent els principals carrers de la ciutat fins arribar a la plaça. Hi haurà música de xaranga i de la Perkutada de Morella durant la desfilada. A les 21.30 hores, a la plaça, es realitzarà una discomòbil patrocinada per l'Associació d'Empresaris (ASETMICO).

Per a continuar la festa, hi haurà una festa nocturna amb Disco Night a càrrec de l'Aplec dels Ports, que començarà a les 00.30 hores i es prolongarà fins a la matinada.

Carnestoltes de Morella és una festa amb gran participació i un ambient festiu i alegre pels carrers de la ciutat. En les últimes edicions, ha aconseguit congregar més de 2.000 persones durant la desfilada de disfresses.

Així doncs, s'invita a tothom a visitar Morella i gaudir del Carnestoltes i de tota la programació festiva que s'hi ofereix. És una oportunitat per a passar-ho bé, disfressar-se i viure moments inoblidables al costat de la comunitat morellana.

Te puede interesar
Lo más visto