Benicàssim ha anunciat l'obertura del termini d'un mes perquè aquelles persones interessades puguen presentar-se com a candidats per a ser representants de les pròximes Festes Patronals

Per segon any consecutiu, l'Ajuntament de Benicàssim ha anunciat que tant les xiquetes com els xiquets tindran l'oportunitat d'entrar en la comitiva de representants de les Festes Patronals en igualtat de condicions

General 15 de febrero de 2023 Redacció Redacció
FOTO_Festers

A partir d'avui, 15 de febrer, comença el termini per a presentar les sol·licituds per a optar a representar Benicàssim en les pròximes festes patronals de setembre de 2023, en honor a Sant Tomàs de Villanueva, i de gener de 2024, en honor a Sant Antoni Abat i Santa Águeda. Com en l'any anterior, tant les xiquetes com els xiquets tindran l'oportunitat d'entrar en la comitiva de representants en igualtat de condicions.

L'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, ha animat a totes les persones interessades a presentar la seua sol·licitud per a representar la ciutat en aquestes festes tan importants. Marqués ha destacat que ser part de la comitiva de representants és una experiència inoblidable i única que tots els benicassins haurien de viure almenys una vegada a la vida.

La cort d'honor infantil d'enguany estarà integrada pels nascuts en 2013, mentre que la cort d'honor major estarà formada per joves amb edats compreses entre els 18 i 20 anys. Aquelles persones interessades a optar a ser representants podran presentar la seua sol·licitud a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Benicàssim o de manera presencial al Servei d'Informació de Ciutadania (SIC), en horari ininterromput de dilluns a divendres, de 8:00 a 17:00 hores.

És una oportunitat emocionant per a les joves i joves de Benicàssim de formar part d'aquesta tradició i representar la seua ciutat durant les festes patronals. Amb aquesta igualtat d'oportunitats, es promou la participació de tothom i es reafirma el compromís de l'Ajuntament amb la igualtat de gènere en aquestes celebracions.

Te puede interesar
Lo más visto