L'Ajuntament de Benicàssim està treballant activament en la posada a punt del Recinte de Festivals per a donar la benvinguda als primers festivals de la temporada

El SanSan Festival arribarà a la ciutat del 6 al 8 d'abril, amb un cartell encapçalat pel cantant benicarlando Guitarricadelafuente, així com altres artistes reconeguts com Phoenix, Leiva, Love of Lesbian, Milky Chance, Lori Meyers, Viva Suècia, Zahara i molts més

General 16 de febrero de 2023 Redacció Redacció
FOTO Puesta a punto rencinto festivales.JPG (3)

L'Ajuntament de Benicàssim està treballant actualment en les tasques de posada a punt del Recinte de Festivals per a donar acolliment al primer festival de la temporada. Una de les accions en curs és la instal·lació d'un nou clos per reforçar el control i la seguretat del perímetre de les instal·lacions.

L'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, ha destacat la importància d'aquestes millores i ha expressat el desig que el Recinte de Festivals es consolide com un espai de referència per a la música en directe, així com un lloc d'innovació i transformació tecnològica que estiga integrat a la ciutat i siga sostenible mediambientalment.

A més de les tasques de millora del clos, s'està realitzant un estudi acústic amb un mapa de soroll per a prendre les mesures necessàries, com la instal·lació de pantalles vegetals i la reorientació dels escenaris, amb l'objectiu de mitigar els nivells sonors i garantir el benestar dels veïns.

D'altra banda, en el marc d'aquestes actuacions, s'està treballant en la millora de l'accessibilitat i la seguretat de la zona sud del recinte, evitant l'accés de persones o fauna a la N-340 i implantant una porta d'emergència per a una millor evacuació en casos de necessitat.

Aquestes intervencions suposen una inversió inicial de 246.000 euros, i es preveu que siguen només el primer pas cap a la transformació integral del recinte en un espai modern, funcional i adaptat a les necessitats dels esdeveniments culturals i musicals que acollirà.

El SanSan Festival, amb un cartell impressionant que inclou artistes nacionals i internacionals com Guitarricadelafuente, Phoenix, Leiva, Love of Lesbian, Milky Chance, Lori Meyers, Viva Suècia, Zahara i molts altres, serà el primer gran esdeveniment que tinga lloc en aquest recinte renovat els dies 6, 7 i 8 d'abril. Seran tres jornades plenes de música i diversió en un dels millors escenaris, la ciutat de Benicàssim.

Te puede interesar
Lo más visto