L'Ajuntament d'Alemanara ha anunciat la convocatòria de la XLV edició dels certàmens culturals, un esdeveniment anual que promou i fomenta l'expressió artística i cultural a la localitat

En aquesta edició, tant el premi de Narrativa com el de Poesia estan dotats amb una quantitat de 400 euros cadascun

General 16 de febrero de 2023 Redacció Redacció
certamensculturals

L'Ajuntament d'Almenara ha convocat la XLV edició dels certàmens literaris Joan Fuster de Narrativa i Pròixita de Poesia. Aquests certàmens tenen com a finalitat fomentar la creació literària i promoure la cultura en l'àmbit local. En aquesta edició, l'Ajuntament d'Almenara atorgarà un premi únic de 400 euros per a cada concurs.

Pel que fa al XLV Concurs de Narrativa Joan Fuster, es permet la participació de totes les persones interessades que desitgen presentar les seves obres narratives, amb total llibertat temàtica. Els treballs han de tenir un mínim de 20 pàgines, amb lletra Arial 12 i interlineat de 2 punts.

Quant al XLV Concurs de Poesia Pròixita, també s'obri la convocatòria a totes les persones que vulguen compartir els seus versos de temàtica i estructura lliure. Les obres de poesia han de tenir un màxim de 70 versos, escrits en lletra Arial 12 i amb interlineat doble.

Tant en el concurs de narrativa com en el de poesia, els treballs han de presentar-se sota un pseudònim o lema, i el títol i la identitat de l'autor o autora s'inclouran en un sobre tancat que s'adjuntarà juntament amb l'obra. Les obres han de ser originals i no haver rebut premis en altres certàmens literaris. Es permet la participació tant en valencià com en castellà.

Les persones interessades a participar hauran de presentar les seves obres abans del 31 de maig de 2023 a les 15 hores. Aquestes podran ser lliurades de manera presencial, per correu o a través de la seu electrònica de l'Ajuntament. El jurat es reunirà el 16 de novembre per a deliberar i els premis s'entregaran en un acte previst per al 15 de desembre, que tindrà lloc al Museu del Molí d'Arròs.

Per a més informació sobre les bases i els detalls dels certàmens, les persones interessades poden acudir al departament de Cultura de l'Ajuntament d'Almenara o consultar les xarxes socials municipals i la pàgina web www.almenara.es.

Te puede interesar
Lo más visto