Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Com afecta la llei de costes al municipi de Nules?

La localitat rep 4 milions d'euros per a construir espigons mentre quatre veïns reben la notificació de derrocar les seues cases

General 17 de febrero de 2023 Redacció Redacció

Costas segueix avant amb la llei que recau de manera directa en el litoral castellonenc, sobretot en les localitats de Nules, Moncofa i Torreblanca. De fet, fa només uns dies tres veïns de Moncofa es van veure obligats a derrocar les seues cases, ja que van rebre una notificació des de la Direcció General de la Costa i la Mar que els obligava a això. Ara són quatre veïns de Nules els que han rebut aquesta notificació. L'alcalde de la localitat ens explica que ja l'han apel·lat i que l'Ajuntament estarà de part dels seus veïns.

També aquesta mateixa setmana s'anunciava una ajuda de 4 milions d'euros a la localitat de Nules per a la creació d'espigons. David García, afirma que és una notícia agredolça ja que és bo, però no suficient. A més, subratlla la falta de comunicació amb la Direcció General de la Costa i la Mar.

D'altra banda, destaca la unió entre ajuntaments dels diferents municipis del litoral de la província amb la finalitat de fer front a una problemàtica tan gran com la degradació de les costes a causa de temporals i algunes obres en diferents ports del Mediterrani castellonenc.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter