La Llei de Costes té un impacte directe en el municipi de Nules

La situació descrita en el municipi de Nules, on es rep un finançament de 4 milions d'euros per a construir espigons mentre quatre veïns reben notificacions per a derrocar les seues cases, planteja una situació complexa i controvertida

General 17 de febrero de 2023 Redacció Redacció

La continuïtat de l'aplicació de la llei de Costes afecta directament el litoral castellonenc, especialment les localitats de Nules, Moncofa i Torreblanca. Recentment, tres veïns de Moncofa van rebre una notificació de la Direcció General de la Costa i el Mar que els obligava a derrocar les seues cases, i ara són quatre veïns de Nules els que han rebut la mateixa notificació. L'alcalde de la localitat ha anunciat que l'Ajuntament estarà al costat dels veïns i ha apel·lat a aquesta decisió.

D'altra banda, recentment s'ha anunciat una ajuda de 4 milions d'euros per a Nules per a la construcció d'espigons. Tot i ser una notícia positiva, l'alcalde, David García, ha assenyalat que no és suficient i ha expressat la falta de comunicació amb la Direcció General de la Costa i el Mar.

Cal destacar també la unió entre els ajuntaments dels diferents municipis del litoral de la província per fer front a problemàtiques com la degradació de les costes a causa dels temporals i les obres en diferents ports del Mediterrani castellonenc. Aquesta col·laboració és fonamental per abordar aquestes qüestions i trobar solucions conjuntes.

Te puede interesar
Lo más visto