Avui es posen a la venda els cupons de l'ONCE dedicats a la Coca de Castelló

Cinc milions i mig de cupons de l'ONCE portaran la imatge i la promoció de la Coca de Castelló. Aquesta quantitat de cupons permetrà que moltes persones arreu d'Espanya tinguin l'oportunitat de conèixer aquest dolç típic i tradicional de la ciutat de Castelló

General 22 de febrero de 2023 Redacció Redacció

És una gran notícia que l'ONCE dediqui un dels seus cupons a la Coca de Castelló dins de la sèrie 'Un dolç?'. Aquesta iniciativa és una excel·lent manera de promocionar la rica gastronomia del país i donar a conèixer plats tradicionals com la Coca de Castelló a un públic més ampli.

La presentació del cupó en la pastisseria i forn 'Toma Pan y Moja' és un reconeixement a aquest establiment i al treball del Gremi de Forners de Castelló. La col·laboració entre l'Ajuntament de Castelló i l'ONCE en aquesta iniciativa mostra el suport institucional a la promoció de la cultura gastronòmica local.

Amb aquest cupó, moltes persones tindran l'oportunitat de conèixer i gaudir de la Coca de Castelló, fomentant així el coneixement i l'interès per la gastronomia tradicional de la zona.

Te puede interesar
Lo más visto