El projecte de reforma i construcció del nou Hospital General Universitari de Castelló té com a objectiu millorar les instal·lacions i els serveis de salut que s'ofereixen a la població de la zona

La reforma i construcció del nou Hospital General Universitari de Castelló és un projecte que té com a objectiu millorar les instal·lacions i els serveis de salut oferits a la població de la zona. L'hospital actual se sotmetrà a una remodelació integral per a adaptar-lo a les necessitats actuals i proporcionar un entorn més modern i funcional per a l'atenció mèdica

Sanitat 25 de febrero de 2023 Redacció Redacció

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha anunciat una inversió històrica de 241 milions d'euros per a convertir l'Hospital General Universitari de Castelló en un nou espai sanitari de referència. Aquest projecte té com a objectiu dur a terme una profunda reforma de l'edifici actual i construir un nou en la parcel·la adjacent, amb la finalitat de crear més espais i poder atendre un major nombre de pacients.

La inversió prevista permetrà millorar significativament les instal·lacions de l'hospital, dotant-lo de tecnologia d'avantguarda i equips mèdics d'última generació. Així mateix, s'espera augmentar la capacitat d'atenció i millorar la qualitat dels serveis sanitaris oferits a la població de la zona.

La transformació de l'Hospital General Universitari de Castelló en un espai sanitari de referència contribuirà a enfortir el sistema de salut de la regió i a proporcionar una atenció mèdica més eficient i especialitzada. Aquesta inversió representa un compromís important per part del govern autonòmic per a millorar la infraestructura sanitària i garantir una atenció de qualitat als ciutadans.

Te puede interesar
Lo más visto