Benlloc ha incrementat més del doble la recollida separada de bioresidus amb el sistema de recollida porta a porta impulsat per la Diputació de Castelló

L'alcalde Ribés agraeixi als veïns i veïnes la seva col·laboració per a obtenir aquests "grans resultats" en la recollida separada de bioresidus. La participació activa i compromesa de la comunitat és essencial per aconseguir millores significatives en la gestió dels residus i la preservació del medi ambient

General 27 de febrero de 2023 Redacció Redacció
20230224_foto_I.Garcia i A.Ribés

Aquestes dades són una prova clara de l'èxit del sistema de recollida porta a porta a Benlloc. És admirable veure com en tan sols dos mesos el municipi ha aconseguit un increment significatiu en la recollida selectiva d'envasos lleugers i bioresidus. Aquesta és una gran notícia tant per a la localitat com per a la promoció de la sostenibilitat i l'economia circular a la regió.

L'agraïment de l'alcalde Ribés a la col·laboració dels veïns i veïnes és molt encertat. La participació activa i responsable de la comunitat és essencial per aconseguir aquests resultats positius en la gestió dels residus. A més, l'apreciació del diputat Ignasi Garcia sobre l'èxit d'aquest sistema de recollida és un reconeixement a l'esforç i la dedicació de tots els implicats en el projecte.

La iniciativa de la Diputació de Castelló per a millorar l'entorn i la qualitat del servei de recollida de residus en municipis de menor població és encomiable. Aquesta col·laboració entre les institucions i els ajuntaments és fonamental per avançar cap a una gestió més sostenible dels residus i per promoure l'economia circular.

És un exemple inspirador per a altres localitats i una prova que amb el compromís i la participació de la comunitat, és possible millorar la gestió dels residus i preservar el medi ambient. Felicitats a l'Ajuntament de Benlloc i a tots els seus habitants per aquesta gran fita en la recollida selectiva.

Te puede interesar
Lo más visto