PROXIMIA TV emetrà aquest divendres nova vetlada de boxa des de Albacete

La vetlada comptarà amb combats de boxa professional i amateur, on destaquen noms com El Toro, Juan Tovar o Jaime Romero

Esports 01 de marzo de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
BOXEO 3 MARZO

La promotora madrilenya KoBoxing, juntament amb el club Albacetense de boxa Fight Club Albacete, han unit les seues forces per a portar aquest gran esdeveniment a la ciutat, i ho faran de manera solidària, ja que serà a benefici de ACEPAIN, i a més col·laborarem amb ADEYCAP.

Començarà a les 22.00 hores, amb 4 combats de boxa olímpica, on destaquem els noms dels boxadors del Fight Club Albacete, David García, actual campió del open nacional i subcampió d'Espanya en 2022, Elvis Sangou, un dels boxadors amb més qualitat del panorama nacional, així com la volta als quadrilàters de la gran promesa local Kike García, que debutarà en boxa elit.

El colofó a aquest esdeveniment, seran els dos combats professionals que es disputaran a la distància de 4 assalts. En primer lloc Jaime Romero, boxador gadità excampió d'Espanya elit, en la categoria del pes super lleuger, que farà el seu tercer combat professional, i en el combat de fons, el de Conca, Juan Tovar, disputarà el seu quart combat professional en la categoria del pes Lleuger.

Te puede interesar
Lo más visto