L'alcaldessa de Onda, Carmina Ballester, ha presentat el projecte Onda Bonica en la fira internacional CEVISAMA com a exemple d'èxit en matèria de regeneració i embelliment urbà

L'equip de govern de l'Ajuntament de Onda continua visitant les empreses locals que participen en la fira CEVISAMA i explicant els seus projectes relacionats amb el sector. Aquesta és una oportunitat per mostrar el suport i reconeixement a les empreses de la localitat

General 02 de marzo de 2023 Redacció Redacció
IMG_0042

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha presentat avui el projecte Onda Bonica en la Mostra Internacional de Ceràmica CEVISAMA, destacant-lo com a model d'èxit en la regeneració urbana i l'embelliment d'entorns degradats. Onda Bonica té com a objectiu utilitzar la ceràmica produïda per les empreses locals per a millorar diferents punts de la ciutat i convertir-la en "el major museu ceràmic a l'aire lliure".

Ballester ha destacat que en els últims tres anys s'han dut a terme més de 30 actuacions en el marc del projecte Onda Bonica, amb una inversió de més d'un milió d'euros. Totes aquestes accions han utilitzat productes ceràmics locals i han estat executades per empreses de la ciutat, reforçant així la identitat ceràmica d'Onda.

Entre les diverses actuacions destacades de Onda Bonica es troba el gran mural realitzat amb trencadís en el túnel d'entrada al municipi, que ha transforma completament l'arribada a Onda en vehicle. La ceràmica utilitzada en aquesta acció va ser donada per Pamesa i els dissenys van ser realitzats pels usuaris del Centre Ocupacional El Vaig moldre. Altres intervencions notables inclouen les escales dels carrers Doctor Gómez Ferrer i Túria, el mural de la Font de la Força, la plaça Cervantes, la plaça Miguel Hernández i la Serratella.

Durant la seva intervenció, l'alcaldessa ha destacat el futur prometedor de la ceràmica de Castelló i ha ressaltat la capacitat de la ciutat per liderar la innovació en el sector, gràcies als seus productes de qualitat i al talent dels seus professionals.

A més, l'equip de govern continua realitzant visites a empreses locals per a presentar el seu pla d'acció Onda Logistic. Aquest pla té com a objectiu millorar els polígons industrials, proporcionar serveis personalitzats, oferir incentius fiscals de fins al 95%, establir una oficina d'acceleració empresarial per agilitzar els tràmits i implementar un programa d'ajudes per a la contractació amb incentius de fins a 4.000 euros.

Te puede interesar
Lo más visto