Em complau saber que el TAU Castelló ha aconseguit una victòria amb una remuntada històrica

Els tirs lliures es van convertir en aliats dels de Orenga

Esports 18 de marzo de 2023 Redacció Redacció
52753430997_88ef106e04_c

Sens dubte, va ser una remuntada històrica per al TAU Castelló en el partit contra el Zunder Palència. Malgrat les baixes importants en el seu quadre local, l'equip va aconseguir una victòria memorable contra un rival de gran nivell. El TAU va començar amb dificultats per superar la defensa del Zunder Palència, que va aprofitar els errors defensius per obtenir una avantatge considerable al descans.

No obstant això, en la segona part, el TAU va mostrar una millora espectacular en el seu joc, especialment en defensa. Amb un gran treball defensiu i un alt nivell de concentració, l'equip va anar retallant la diferència de punts i va aconseguir una remuntada impressionant. Amb un parcial destacat de 27-14 en el tercer quart, el TAU va capgirar el partit i es va posar per davant en el marcador.

El jugador Stutz va tenir un rendiment destacat amb 23 punts, però tot l'equip va col·laborar amb un treball defensiu impressionant i encerts importants en atac. Els tirs lliures es van convertir en un factor decisiu a favor del TAU, que va poder ampliar la seua renda i controlar el partit en els últims minuts.

Aquesta victòria és considerada com una de les més increïbles i memorables en la història del TAU Castelló en la LEB Oro, i demostra el gran moment de forma de l'equip sota la direcció de l'entrenador Juan Orenga, amb cinc victòries en els últims sis partits disputats. És un èxit destacat per a l'equip i una mostra de la seua determinació i perseverança.