El Consorci Camino del Cid ha celebrat el seu Consell Rector a la localitat de Morella

El Consell Rector del Consorci Camino del Cid es reunirà el dimecres 22 de març i comptarà amb la participació de representants de les diputacions de Burgos, Soria, Guadalajara, Saragossa, Terol, Castelló, València i Alacant

General 19 de marzo de 2023 Redacció Redacció
Asistentes San Pedro de Cardeña

És molt interessant saber que aquesta reunió tindrà lloc a Morella i que els representants de les diputacions de les vuit províncies participaran en ella. Aquesta trobada serà una oportunitat per avaluar les accions realitzades durant l'any anterior i per continuar promocionant aquesta important ruta turística i cultural que travessa diverses comarques de la península Ibèrica.

És especialment rellevant el fet que Morella tingui una relació històrica amb el Cid Campeador i que el municipi sigui part de l'Anillo de Morella, una ruta circular que ofereix un ric patrimoni cultural, històric i mediambiental. Això converteix Morella en una parada essencial en el Camino del Cid. També és notable que Morella estigui inclosa en la Xarxa de Sellat del Salvoconducto, ja que això atreu molts visitants que volen registrar la seva experiència al llarg de la ruta.

La col·laboració entre els territoris i les diputacions que formen part del consorci és fonamental per a realçar la riquesa patrimonial i històrica dels pobles participants. És una gran oportunitat per a promoure el turisme i continuar avançant en el desenvolupament d'aquesta ruta única.

Te puede interesar
Lo más visto