La Fira d'Onda 2023 tindrà una programació musical destacada amb la presència d'artistes reconeguts com Loquillo, El Barrio, Fangoria, Nancys Rubias i Sidecars

Aquests músics protagonitzaran els concerts de l'esdeveniment, oferint al públic una gran varietat de gèneres i estils musical

05 de abril de 2023 Redacció Redacció
216

L'Ajuntament d'Onda s'ha posat en marxa amb els preparatius de la Fira d'Onda 2023, que inclourà tres concerts solidaris. El primer concert serà encapçalat per Loquillo i Sidecars, seguit de Fangoria i Nancys Rosses, i finalment, El Barrio tancarà els concerts. Els concerts es duran a terme al Recinte Multiusos i oferiran una varietat de gèneres musicals per a l'entreteniment dels residents de Onda i els visitants.

Loquillo serà el primer a pujar a l'escenari el dissabte 21 d'octubre, presentant el seu disc "Diari d'una treva" dins de la seva gira "El Rei". Acompanyant-lo estarà Sidecars amb el seu gira "Tretze Tour". El divendres 27 d'octubre, Fangoria i Nancys Rosses animaran el públic amb la seva música i espectacle. Finalment, el dissabte 28 d'octubre, El Barrio tancarà la fira amb la seva gira "Atemporal" i presentarà el seu nou àlbum d'estudi.

Els residents de Onda tindran l'oportunitat d'assistir als concerts de forma gratuïta a través d'una donació de 5 euros, que serà destinada íntegrament a entitats socials. L'Ajuntament de Onda ha destacat que aquesta iniciativa té com a objectiu fomentar la cultura i proporcionar espectacles de qualitat que atrauen a molts fans, afavorint així els negocis locals.

Els residents de Onda tindran l'oportunitat de reservar les seves entrades prèviament per a assistir als concerts.

Lo más visto