La Escoleta de Pasqua començarà a Onda, proporcionant una oportunitat emocionant per als nens i les seves famílies de gaudir d'activitats recreatives i educatives durant les vacances

Els més xicotets tindran l'oportunitat de gaudir d'una setmana plena d'activitats educatives, entre les quals es troben tallers, yincanes, activitats a la piscina i emocionants excursions. Aquests programes estan dissenyats per a proporcionar una experiència divertida i enriquidora durant la Setmana Santa

Educació 11 de abril de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
NDP- Escoleta

La Escoleta de Pasqua d'Onda ha iniciat la seva activitat amb un total de 160 xiquets i xiquetes matriculats, superant el nombre d'inscrits de l'any passat, que va ser de 140. Això demostra que aquest recurs és essencial per a la conciliació familiar. El servei es prestarà els dies 11, 12, 13, 14 i 17 d'abril.

Enguany, la seu de la Escoleta és el CEIP Mestre Caballero, on els alumnes de primer d'infantil fins a sisè de primària podran gaudir d'un ampli ventall d'activitats lúdico-educatives. L'horari de la Escoleta és de 9:00 a 13:00 hores, amb la possibilitat d'acolliment matinal de 7:30 a 9:00 hores i servei de vesprada de 13:00 a 14:30 hores.

Els xiquets i xiquetes d'infantil participaran en tallers d'expressió corporal, classes d'anglès, jocs esportius, tallers artístics, yincanes i una excursió al parc de la Panderola amb jocs tradicionals de Pasqua.

D'altra banda, per als alumnes de primària es realitzaran les mateixes activitats adaptades a la seua edat. A més, els estudiants de primer i segon curs visitaran el Museu del Taulell Manolo Safont, mentre que els de tercer, quart, cinqué i sisè aniran a la piscina. Per a concloure, el dilluns 17 hi haurà una gran festa de comiat.

El regidor d'Educació, Vicente Ramón, ha afirmat: "El programa de la Escoleta combina diversió, exercici i aprenentatge per a ajudar les famílies a conciliar durant aquestes vacances escolars".

Te puede interesar
Lo más visto