La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana ha conclòs la seva trobada amb tres concerts celebrats a les ciutats de Castelló, València i Alacant

El dijous 13 d'abril, la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana oferirà el primer concert de la seva trobada a l'Auditori de Castelló. Aquesta prestigiosa sala de concerts acollirà l'actuació de l'orquestra, que interpretarà un repertori selecte i emocionant

12 de abril de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
230412_EDUC_ Foto1_TROBADA_PRIMAVERA

La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana ha conclòs la seua trobada de primavera amb tres concerts, que van tindre lloc en diferents localitats de la Comunitat Valenciana. El primer concert es va celebrar el 13 d'abril a l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló, seguit del concert del 14 d'abril a l'ADDA d'Alacant. Finalment, el tercer concert es va realitzar el 15 d'abril a l'auditori del Palau de les Arts de València.

Durant aquesta trobada, la Jove Orquestra va comptar amb la participació d'un director convidat, Jaume Santonja, i del solista Carlos Vidal. A més, es van organitzar tallers i assajos conjunts per preparar el repertori seleccionat.

El programa dels concerts va incloure obres com 'Overture in C major' de Hensel, 'Concerto Violoncello in E minor op.85' d'Elgar i 'Sheherazade Suite Simfònica op.35' de Rimskij-Korsakov. Aquests concerts van mostrar el talent i la dedicació dels joves músics de la Jove Orquestra.

La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana està formada per 95 músics menors de 26 anys i depèn de la Direcció Adjunta de Música i Cultura Popular de l'Institut Valencià de Cultura. La seua finalitat és contribuir a la formació dels músics a través de trobades i tallers amb professors reconeguts de cada especialitat instrumental.

Durant la trobada de primavera, destacats solistes i professors de diferents instruments com violí, viola, violoncel, contrabaix, flauta, oboè, clarinet, fagot, trompeta, trompa, trombó, tuba i timbals van col·laborar amb l'orquestra, oferint als joves músics l'oportunitat de treballar amb professionals experimentats i enriquir la seua experiència musical.

Lo más visto