La Diputació de Castelló ha impulsat la creació d'una comissió per abordar el tema de la Magdalena

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha mantingut una reunió amb els diferents grups polítics amb l'objectiu de definir l'organigrama amb el qual la taula de treball començarà a funcionar després de les eleccions autonòmiques i municipals del 28-M

Política 11 de abril de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
_DSC7326

El president de la Diputació, José Martí, s'ha reunit amb representants dels quatre grups polítics de la corporació per definir la composició del grup de treball sobre el projecte de parc solar Magda. En aquesta reunió, s'han establert les bases de l'organigrama del grup de treball, el qual s'iniciarà immediatament després de les eleccions municipals i autonòmiques del 28 de maig, amb la participació dels nous càrrecs electes.

S'ha acordat que el grup de treball estarà format per:

- Representants dels grups polítics de la Diputació de Castelló.
- Representants dels ajuntaments dels municipis afectats pel projecte.
- Representants de la Plataforma 'No a la Magda'.
- Representants de les àrees tècniques i jurídiques de la Diputació de Castelló.
- S'enviaran invitacions al Govern d'Espanya i a la Generalitat Valenciana a través de les respectives institucions.

L'objectiu principal d'aquesta taula de treball és buscar la millor solució possible davant de la instal·lació de parcs de generació energètica i línies d'evacuació a la província de Castelló. En una moció conjunta aprovada prèviament per tots els grups, es demanava la paralització i no admissió del projecte de parc solar Magda, argumentant que les dimensions i la distància entre les plantes previstes eren desproporcionades.

Amb aquest grup de treball, es busca aconseguir un consens i trobar la millor solució per aquesta qüestió tan rellevant per a la província de Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto