L'Ajuntament d'Almenara organitzarà tallers gratuïts de dansa per a diferents grups d'edat. Aquests tallers estaran disponibles des dels 3 anys fins a un públic adolescent

Els tallers de dansa tindran lloc el dissabte 6 i el divendres 12 de maig. Per a participar-hi, cal realitzar una inscripció prèvia. Podeu inscriure-us trucant al Casal Jove al número 96 262 35 22 o mitjançant el WhatsApp al número 623 42 52 17

Cultura 12 de abril de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
dansaurbana

L'Ajuntament d'Almenara, a través de les àrees de Cultura i Joventut, organitzarà diversos tallers de dansa gratuïts durant el mes de maig per commemorar el Dia Internacional de la Dansa. Aquests tallers estaran dirigits a diferents grups d'edat, des dels 3 anys fins a l'adolescència, i seran impartits per Lucía Monteagudo, professora de Funky al Centre FPA Paulo Freire de la localitat.

El dissabte 6 de maig, al Casal Jove, es realitzaran els següents tallers:

Taller de dansa creativa: "Un viatge de dansa i emocions I" per a xiquetes i xiquets de 3 a 6 anys, a les 10:00 del matí.
Taller de dansa contemporània i dansa moderna: "Un viatge de dansa i emocions II" per a un públic de 6 a 10 anys, a partir de les 11:00.
Taller de dansa urbana: "Expressa't I" per a xiquetes i xiquets de 11 a 15 anys, a les 12:00.
El divendres 12 de maig, a les 19:00, es realitzarà el quart taller de dansa urbana, titulat "Expressa't II", dirigit a un públic adolescent de més de 16 anys, en el propi Casal Jove.

Els tallers tenen com a objectiu fomentar les capacitats de socialització i treball en grup, a més de desenvolupar la creativitat, l'improvisació, la imaginació i altres habilitats com la memòria i la concentració. Es promou la llibertat de moviment i l'aprenentatge a través de jocs i activitats basades en l'improvisació, la composició i la creació de moviments.

Per a participar en aquests tallers, és necessària una inscripció prèvia, que es pot realitzar trucant al Casal Jove d'Almenara al número 96 262 35 22 o a través del WhatsApp al número 623 42 52 17.

Te puede interesar
Lo más visto