Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'ajuntament d'Almenara realitzarà tallers gratuïts de dansa des dels 3 anys fins a un públic adolescent

Seran el dissabte 6 i el divendres 12 de maig, amb inscripció prèvia en el Casal Jove (96 262 35 22) o en el WhatsApp 623 42 52 17

Cultura 12/04/2023 Redacció Redacció
dansaurbana

L'Ajuntament d'Almenara, a través de les àrees de Cultura i Joventut commemorarà el Dia Internacional de la Dansa (29 d'abril) amb una sèrie de tallers de dansa gratuïts al llarg del mes de maig, dirigits a diversos rangs d'edats que abasten des dels 3 anys fins a l'adolescència. Els tallers estaran impartits per Lucía Monteagudo, que és professora de Funky en el Centre FPA Paulo Freire de la localitat.

Així, el dissabte 6 de maig, a les 10 del matí en el Casal Jove s'impartirà el taller de dansa creativa titulat “Un viatge de dansa i emocions I” que estarà dirigit a xiquetes i xiquets de 3 a 6 anys. A partir de les 11, es realitzarà un segon taller de dansa contemporània i dansa moderna titulat “Un Viatge de dansa i emocions II” dirigit a un públic de 6 a 10 anys. Seguidament, a les 12 començarà un tercer taller sobre dansa urbana titulat “Expressa't I” per a xiquetes i xiquets d'11 a 15 anys. Les activitats culminaran amb un quart taller, de dansa urbana, dirigit a un públic adolescent (més de 16 anys) titulat “Expressa't II” que se celebrarà el divendres 12 de maig a les 19 hores en el propi Casal Jove.

Els tallers seran gratuïts, però requereixen inscripció prèvia. Aquesta es realitzarà en el Casal Jove d'Almenara, per via telefònica al 96 262 35 22 o per WhatsApp al 623 42 52 17.

La intenció dels tallers que es realitzaran és fomentar les capacitats de socialització i el treball en grup, a més de desenvolupar la creativitat, la improvisació (Freestyle) i la imaginació. Es busca també potenciar la memòria, la concentració, l'escolta i, sobretot, la llibertat de moviment i passar-ho bé. Per a això, segons Lucía Monteagudo, es plantejaran jocs i activitats basades en la improvisació, bases de composició, creació i moviment. La idea és que exploren les possibilitats del moviment corporal, tant espontani com per imitació.

Te puede interesar

Almenara Esport

Concentració Esportiva d'Almenara 2023

Redacció
General 02/05/2023

La Concentració Esportiva d'Almenara és un esdeveniment en el qual veïns i veïnes de diferents edats es reuneixen per gaudir d'una jornada de convivència i pràctica esportiva.

Lo más visto

Newsletter