L'Ajuntament d'Almenara organitzarà tallers gratuïts de dansa per a diferents grups d'edat. Aquests tallers estaran disponibles des dels 3 anys fins a un públic adolescent

Els tallers de dansa tindran lloc el dissabte 6 i el divendres 12 de maig. Per a participar-hi, cal realitzar una inscripció prèvia. Podeu inscriure-us trucant al Casal Jove al número 96 262 35 22 o mitjançant el WhatsApp al número 623 42 52 17

Cultura 12 de abril de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
dansaurbana

L'Ajuntament d'Almenara, a través de les àrees de Cultura i Joventut, organitzarà diversos tallers de dansa gratuïts durant el mes de maig per commemorar el Dia Internacional de la Dansa. Aquests tallers estaran dirigits a diferents grups d'edat, des dels 3 anys fins a l'adolescència, i seran impartits per Lucía Monteagudo, professora de Funky al Centre FPA Paulo Freire de la localitat.

El dissabte 6 de maig, al Casal Jove, es realitzaran els següents tallers:

Taller de dansa creativa: "Un viatge de dansa i emocions I" per a xiquetes i xiquets de 3 a 6 anys, a les 10:00 del matí.
Taller de dansa contemporània i dansa moderna: "Un viatge de dansa i emocions II" per a un públic de 6 a 10 anys, a partir de les 11:00.
Taller de dansa urbana: "Expressa't I" per a xiquetes i xiquets de 11 a 15 anys, a les 12:00.
El divendres 12 de maig, a les 19:00, es realitzarà el quart taller de dansa urbana, titulat "Expressa't II", dirigit a un públic adolescent de més de 16 anys, en el propi Casal Jove.

Els tallers tenen com a objectiu fomentar les capacitats de socialització i treball en grup, a més de desenvolupar la creativitat, l'improvisació, la imaginació i altres habilitats com la memòria i la concentració. Es promou la llibertat de moviment i l'aprenentatge a través de jocs i activitats basades en l'improvisació, la composició i la creació de moviments.

Per a participar en aquests tallers, és necessària una inscripció prèvia, que es pot realitzar trucant al Casal Jove d'Almenara al número 96 262 35 22 o a través del WhatsApp al número 623 42 52 17.

Te puede interesar
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers

Lo más visto