L'Ajuntament de Nules ha organitzat una jornada d'activitats aquàtiques perquè els joves del municipi puguin gaudir d'una experiència refrescant i divertida

A més de les activitats aquàtiques, els joves de Nules també tindran l'oportunitat de gaudir de diferents projeccions de pel·lícules reconegudes. L'Ajuntament organitzarà sessions de cinema especialment dedicades als amants del cinema

General 19 de abril de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
IMG-20230403-WA0007

Els joves de Nules tindran l'oportunitat de gaudir d'una jornada aquàtica emocionant a l'Escola de la Mar de Borriana amb activitats com la vela, el rem, el caiac de mar, el paddle surf i el caiac-pol. Aquesta iniciativa, anomenada "Un dia a la mar", és part del Programa d'Oci Alternatiu per a Adolescents organitzat pel departament de Joventut de l'Ajuntament.

És important destacar que les places són limitades i que els interessats han de realitzar la inscripció al departament de Joventut de l'Ajuntament de Nules. Amb aquesta jornada, es busca proporcionar als joves una experiència enriquidora i divertida en un entorn marítim.

A més de l'activitat aquàtica, els joves també tindran l'oportunitat de gaudir de sessions de cinema a través de "Cinema Jove". Les projeccions inclouran pel·lícules com "Spider-man", "The Mauritanian", "Shang-Chi y la leyenda de los diez anillos" i "Dune". Aquesta activitat de cinema s'organitza al Teatre Alcázar i té entrada gratuïta fins a completar l'aforament.

Aquestes iniciatives ofereixen als joves de Nules una varietat d'opcions d'oci, fomentant la participació i l'entreteniment saludable.

Te puede interesar
Lo más visto