El TAU Castelló júnior ha aconseguit la tercera plaça en el Campionat de la Comunitat Valenciana i, com a resultat, tindran l'oportunitat de participar en el Campionat d'Espanya de Clubs

La localitat de Calp ha acollit la Final Four júnior de la Comunitat Valenciana, en la qual han participat l'equip del TAU Castelló, el València Basket, el Lucentum Alacant i el Don Bosco

Esports 24 de abril de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
9dff7b80-0ace-b09b-0250-289aa7fc21cf

Enhorabona al TAU Castelló júnior dirigida per Ximo Ribelles per aquesta victòria històrica i per aconseguir la classificació per al Campionat d'Espanya. És un gran èxit per a l'equip i per al club en la seva primera participació en una fase final a nivell nacional.

El partit contra el Don Bosco va ser clau i els jugadors del TAU Castelló van respondre amb un gran rendiment en un enfrontament molt competitiu. La seva determinació i joc a l'altura de la importància del partit els va permetre aconseguir la victòria i assegurar-se la tercera plaça de la Comunitat Valenciana, així com la seva presència al Campionat d'Espanya.

Ara, l'equip tindrà l'oportunitat de demostrar el seu talent i competir a nivell nacional en el Campionat d'Espanya a Huelva. Serà una gran experiència per als jugadors, que podran mesurar-se amb altres equips de tot el país i continuar el seu creixement esportiu.

Desitgem al TAU Castelló júnior tota la sort en el Campionat d'Espanya i esperem que aconseguisquen un gran rendiment i representin el club i la ciutat de Castelló amb orgull.

Te puede interesar
Lo más visto