L'autor César Sebastià ha presentat la seua obra "Els masos de Morella" durant el Dia del Llibre

La segona edició de "Els masos de Morella" de l'autor César Sebastià és una versió ampliada i actualitzada de l'obra original "Els masos de l'antic terme" publicada l'any 2007

Cultura 24 de abril de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
DSC_0075

La presentació del llibre "Els masos de Morella" de César Sebastià va tenir lloc el diumenge 23 d'abril a la Biblioteca Municipal de Morella. En l'acte, van participar l'alcalde Rhamsés Ripollés i el regidor de Desenvolupament Rural Joel Pascual. Aquesta presentació va ser una de les activitats destacades en la celebració del Dia del Llibre a Morella.

Aquest llibre és una reedició de l'obra original "Els masos de l'antic terme", publicada el 2007, però en aquesta nova edició s'ha ampliat, corregit i actualitzat la informació. El disseny i maquetació del llibre han estat realitzats per l'empresa local Arc Estudi. En aquesta nova edició, s'han inclòs dades geogràfiques de les edificacions i s'ha catalogat el sòl en quatre categories: agricultura, ramaderia, boscos i terreny improductiu. A més, s'ha ampliat la informació amb l'afegit de masos de les localitats de Xiva i Ortells.

Durant la presentació, l'alcalde Rhamsés va destacar la importància d'aquest llibre i va elogiar el treball de l'autor en recopilar i donar a conèixer la informació sobre els masos de Morella. Va agrair la participació del públic en l'acte i va destacar les novetats i actualitzacions que s'inclouen en aquesta nova edició. Així mateix, va expressar el seu reconeixement cap al treball de l'autor per donar a conèixer aquests elements característics del món rural a través d'aquest llibre.

Te puede interesar
Lo más visto