Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Herrera (PSPV-PSOE) afirma que el sector agrícola serà un eix prioritari en el futur govern d’Alcalà-Alcossebre

El candidat a l’alcaldia i la candidata socialista Mirela Tuchel proposen un Pla de Millora dels Camins, un Espai Gastronòmic i cursos de formació agrària

Política 24/04/2023 Redacció Redacció
2023-04-23 Alcalà i Alcossebre

El candidat a l’alcaldia del PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert i Alcossebre, Jose Herrera, considera que el sector agrícola ha de ser un eix prioritari de les accions del futur govern de la localitat. Herrera explica que “anem a proposar un Pla de Millora de Camins amb el consens del Consell Agrari Municipal per tal de facilitar l’acció de les persones que se dediquen a l’agricultura en el nostre poble, així com la neteja de les finques que tinguen males herbes. A més, volem impulsar cursos de formació en agricultura per tal de preparar a les persones que estiguen interessades en trobar un lloc de treball en este sector”.

Per la seua part, la candidata del PSPV-PSOE i empresària del sector agrícola, Mirela Tuchel, ha comentat que, una vegada en el govern, “portem la intenció d’aprovar un conveni de col·laboració amb la Cooperativa Agrícola Sant Isidre per a constituir una borsa de treballadores i treballadors a disposició de la gent o totes aquelles empreses que necessiten personal per al camp. És una forma d’evitar també l’economia submergida”.

Per últim, Herrera argumenta que “tenim altres propostes com la creació d’un Espai Gastronòmic per tal d’aprofitar este producte agrícola local amb la filosofia del kilòmetre zero o l’inici de les gestions oportunes per a l’aprofitament de les aigües de la depuradora que s’estan perdent per al reg agrícola”.

Te puede interesar

sectorial persones

L'alcalde José Benlloch ha expressat el seu compromís en donar veu i protagonisme a les entitats socials de Vila-real per a continuar impulsant una transformació de la ciutat centrada en el benestar.

Redacció
Política 03/05/2023

Durant la jornada, que ha comptat amb la participació del diputat autonòmic Carlos Laguna, l'alcalde José Benlloch ha presentat a les entitats socials a Toni Marín. Toni Marín és un especialista en polítiques de benestar social i formarà part de l'equip de Benlloch per a la pròxima legislatura com a candidat en el número 7 de la candidatura.

0_37071_1_bis

Javier Serralvo, portaveu de l'equip de govern, ha informat que la Junta Electoral de zona ha admès a tràmit un recurs presentat per l'executiu local en relació amb les denúncies i l'assetjament.

Redacció
Política 03/05/2023

Segons Serralvo, l'objectiu d'aquestes accions seria paralitzar l'Ajuntament i posar en dubte la seva gestió municipal. No tinc informació específica sobre els detalls o els esdeveniments específics que han donat lloc a aquesta situació, ja que la meva base de coneixement es deté a setembre de 2021.

230425_PRE_Foto1_cesion_Palau

Ximo Puig afirma que la recuperació de la titularitat del Palau de la Generalitat constitueix un "acte de justícia" per al conjunt del patrimoni valencià

Redacció
Política 25/04/2023

- El president de la Generalitat i el president de la Diputació de València han rubricat aquest dimarts l'acord pel qual la Generalitat es converteix en la titular de l'edifici sede de l'autogovern - El responsable del Govern valencià destaca que el Consell assumeix la propietat del Palau de la Generalitat de mans de la Diputació de València "des de la cooperació i el bon veïnatge" - La signatura de l'acord, que s'ha realitzat coincidint amb el dia que es recorda la pèrdua dels furs en la Batalla d'Almansa, permet culminar un llarg procés iniciat fa 40 anys

Lo más visto

Newsletter