Luis Herrera, candidato del PSPV-PSOE para el futuro gobierno de Alcalà-Alcossebre, ha afirmado que el sector agrícola será uno de los ejes prioritarios en su agenda política

El candidato a la alcaldía, Luis Herrera, y la candidata socialista Mirela Tuchel proponen varias iniciativas para impulsar el sector agrícola en Alcalà-Alcossebre

Política 24 de abril de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
2023-04-23 Alcalà i Alcossebre

El candidat a l'alcaldia del PSPV-PSOE d'Alcalà de Xivert i Alcossebre, Jose Herrera, considera que el sector agrícola ha de ser un eix prioritari en les accions del futur govern local. Proposa un Pla de Millora de Camins en col·laboració amb el Consell Agrari Municipal per a facilitar la labor dels agricultors i la neteja de parcel·les amb males herbes. A més, s'impulsaran cursos de formació en agricultura per a preparar a les persones interessades a trobar ocupació en aquest sector.

Per part seua, la candidata Mirela Tuchel, empresària del sector agrícola, comenta que, una vegada en el govern, es pretén aprovar un conveni de col·laboració amb la Cooperativa Agrícola Sant Isidre per a establir una borsa de treball disponible per a aquells que necessiten personal per al camp, evitant així l'economia submergida.

Herrera també proposa la creació d'un Espai Gastronòmic per a aprofitar els productes agrícoles locals amb la filosofia del quilòmetre zero, així com la gestió adequada per a l'aprofitament de les aigües de la depuradora que actualment s'estan malgastant en el reg agrícola.

Te puede interesar
Lo más visto