El PSPV (Partit Socialista del País Valencià) ha convocat als sindicats d'educació a una taula de diàleg amb l'objectiu de recollir propostes i opinions de cara a les eleccions municipals (28M)

Aquesta taula de diàleg busca la participació dels agents implicats en l'àmbit educatiu per a recollir les seves inquietuds i suggeriments, i tenir-los en compte en l'elaboració del programa electoral del PSPV en matèria educativa

Educació 23 de abril de 2023 Redacció Redacció
20230423 sectorial Educació

L'acte de taula de diàleg convocat pel candidat del PSPV-PSOE a les Corts, José Luis Lorenz, ha permès reunir representants sindicals del sector educatiu per intercanviar impressions, valorar el treball realitzat pel president Ximo Puig i aportar propostes de cara a les properes eleccions. En aquesta reunió, es van abordar diferents temes relacionats amb l'educació, destacant els avenços aconseguits durant el mandat de Ximo Puig.

Lorenz va destacar els avenços en l'àmbit de l'educació pública, com ara l'augment de 15.000 professors i una inversió de 1.700 milions d'euros per a eliminar barracons, millorar l'eficiència energètica i ampliar l'oferta educativa. A més, va posar en valor altres mesures com els llibres gratuïts per a tot l'alumnat, inclòs en Batxillerat, i l'increment de les beques-menjador.

El candidat socialista també va destacar els avenços en la reducció del fracàs escolar i en l'educació gratuïta per a infants de 2 a 3 anys. Lorenz va afirmar que el compromís del president Ximo Puig amb una educació pública gratuïta i de qualitat ha sigut evident en els últims huit anys i que, després de les eleccions, el PSPV-PSOE continuarà governant per consolidar les mesures implementades i impulsar les necessàries per al futur.

La convocatòria d'aquesta taula de diàleg i la participació dels sindicats d'educació reflecteixen l'interès del PSPV-PSOE en escoltar les veus dels professionals del sector i tenir en compte les seves propostes per a millorar el sistema educatiu en la Comunitat Valenciana.
 

Te puede interesar
Lo más visto