Serralvo: "La representant de Compromís posa una queixa davant de la Junta Electoral per a evitar la nostra assistència a una cerimònia inaugural, i ella es planta allà mateix."

Javier Serralvo, el portaveu de l'equip de govern, ha contestat als comentaris de Maria Fajardo, la portaveu de Compromís, referents a les recents resolucions de la Junta Electoral després de les denúncies presentades per aquesta formació política

Política 25 de abril de 2023 Redacció Redacció
notificació Junta electoral

Javier Serralvo, el portaveu de l'equip de govern, ha contestat les afirmacions de Maria Fajardo, la portaveu de Compromís, en relació a les recents resolucions de la Junta Electoral després de les denúncies presentades per aquest partit. Serralvo ha criticat Fajardo per la seva tardança en pronunciar-se i ha destacat la importància de centrar-se en els temes rellevants per a Vila-real. A més, ha assenyalat que els debats sobre la Llei Electoral es duen a terme al Congrés dels Diputats, mentre que els debats sobre Vila-real tenen lloc al Ple municipal, on Fajardo i els membres de l'oposició no intervenen.

El portaveu del govern local ha subratllat que l'alcalde compleix les resolucions de la Junta Electoral, tot i que no les comparteix, en favor de la convivència. En referència a una denúncia presentada per Fajardo per no assistir a la inauguració d'una casa d'acolliment, Serralvo ha afirmat que l'alcalde i la mateixa Fajardo van ser convidats per Càritas, però Compromís ha denunciat l'equip de govern per no assistir a l'esdeveniment.

Serralvo ha recordat que la Junta Electoral ha requerit als membres de la corporació que no participin en inauguracions, incloent-hi Fajardo, que és part d'aquesta corporació. Com a resposta a les denúncies de Compromís i del PP, Serralvo demanarà a l'alcalde que notifiqui a tots els membres de la corporació la resolució de la Junta Electoral perquè estiguen al corrent que ells tampoc poden participar en cap inauguració.

El portaveu de l'equip de govern lamenta aquesta situació i entén que l'alcalde hagi decidit no assistir a les inauguracions per evitar complicacions i problemes per a les associacions locals. Conclou afirmant que aquesta situació surrealista és el resultat de l'oposició que tenen.

Te puede interesar
Lo más visto