L'Ajuntament de Benicàssim ha preparat tots els detalls perquè l'ambient flamenc, l'art i el compàs omplin tots els carrers del municipi

La 8a Edició del Benicàssim Flamenc Fusió Gastrofestival promet ser un esdeveniment emocionant i ple de talent flamenc. Amb Raya Real, José el Francés i Sucre Bru com a caps de cartell, els assistents podran gaudir d'actuacions impressionants i enèrgiques

Cultura 26 de abril de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
II-Encuentro-Sevillanas-1

La 8a Edició del Benicàssim Flamenc Fusió Gastrofestival promet ser un esdeveniment vibrant i ple de diversitat artística. Amb Raya Real, José el Francés i Azúcar Moreno com a caps de cartell, els assistents podran gaudir d'actuacions emocionants i plenes de ritme. Raya Real, un grup andalús especialitzat en sevillanes i rumbes, portarà la seva energia contagiosa al escenari. José el Francés, un cantant i compositor de flamenc aclamat, interpretarà èxits com "Fuera de Mi". Les germanes Salazar, conegudes com Azúcar Moreno, oferiran una actuació vibrant amb els seus èxits internacionals.

El festival no només es limita a les actuacions musicals, sinó que també ofereix diverses activitats per a tota la família. Els més joves podran gaudir de les activitats infantils i del Flamenc Kids. A més, es realitzaran tallers de tango i bulerías per als interessats en aprendre i experimentar el flamenc de primera mà.

Una part destacada del festival serà el IVº Recital de Canto i Ball de Benicàssim, que comptarà amb la participació de la balladora flamenca local, Blanca Perdiguer. La seva presència garantirà una experiència autèntica i apassionada del flamenc.

En definitiva, el Benicàssim Flamenc Fusió Gastrofestival oferirà una combinació perfecta de música, ball, gastronomia i activitats per a tots els públics. És una oportunitat única per a submergir-se en l'ambient flamenc i gaudir d'un cap de setmana ple d'emocions i cultura.

Te puede interesar
Lo más visto