Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El PSPV-PSOE d'Alcalà i Alcossebre proposa que la igualtat sigui un eix estratègic de l'acció de govern

Sara Cucala, integrant de la candidatura socialista a Alcalà i Alcossebre, ha destacat que "ser socialista és ser feminista i anem a combatre totes les desigualtats"

Política 27/04/2023 Redacció Redacció
2023-04-27 Alcalà-Alcossebre

Sara Cucala, integrant de la candidatura del PSPV-PSOE a Alcalà de Xivert i Alcossebre, ha destacat que la igualtat serà un eix estratègic de l'acció de govern dels socialistes en la pròxima legislatura. Cucala ha expressat que ser socialista implica ser feminista i, per això, s'abordarà totes les desigualtats des del govern municipal, combatent el masclisme, l'assetjament escolar, la LGTBIfòbia, el racisme, la xenofòbia i la discriminació per discapacitat.

Una de les accions que proposa el PSPV-PSOE és la celebració de la Setmana de la Igualtat, on es posaran en valor les polítiques igualitàries i s'organitzaran activitats per a conscienciar sobre aquests aspectes. També es promourà la instal·lació de Punts Violeta permanents i mòbils en les zones d'oci per a abordar la violència de gènere. A més, es planteja nomenar nous carrers amb noms de dones oblidades per la història.

Cucala ha anunciat altres mesures com l'adequació dels lavabos públics d'ambdós gèneres per a incloure canviadors per a nadons i la creació d'una ordenança per a sancionar l'assetjament al carrer contra les dones. En aquest sentit, destaca que l'ajuntament, com a institució propera a la ciutadania, ha de poder actuar en aquests casos.

En resum, el PSPV-PSOE de Alcalà de Xivert i Alcossebre té com a objectiu fer de la igualtat un valor transversal en les polítiques municipals i treballar per combatre les desigualtats i promoure una societat més justa i igualitària.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

Newsletter