Les declaracions de "Albalat" indiquen que el (PP) va deixar Albocàsser en una situació complicada, però ara la localitat ha aconseguit millorar la seva situació i està en una fase de recuperació

L'alcaldessa de la localitat encapçala una llista electoral que combina l'experiència en la gestió municipal amb una sòlida formació per a impulsar un projecte que busque revitalitzar la capital de l'Alt Maestrat

Política 27 de abril de 2023 Redacció Redacció
_MG_7327

En aquesta notícia, es destaca que Isabel Albalat encapçala la candidatura del PSPV-PSOE a l'alcaldia d'Albocàsser, amb un equip de persones amb formació, capacitat de gestió, idees i sentit comú. L'objectiu principal de la seva candidatura és revitalitzar la localitat, a través de projectes com la construcció d'un nou col·legi-institut, una nova residència de majors i una inversió per millorar la xarxa d'aigua.

Albalat critica la gestió anterior del PP i assegura que el seu equip ha hagut de fer diversos ajustos per recuperar la salut financera de l'Ajuntament. Destaca els avanços realitzats durant el seu mandat, com la posada en marxa d'activitats culturals i iniciatives per promoure la igualtat de gènere. També menciona el compromís amb les festes i tradicions locals i l'eficient ús dels recursos econòmics de l'Ajuntament.

L'equip de candidats acompanya Albalat en aquesta proposta, amb l'objectiu de dinamitzar la vida sociocultural del poble, planificar inversions i gestionar adequadament els recursos. Albalat destaca que el seu partit és una garantia de sentit comú, eficàcia i treball enfront de l'oposició del PP i les crítiques destructives d'un dels regidors de JPA. Finalment, expressa el desig de veure Albocàsser bategar amb força i retornar-li la projecció que mereix.

Te puede interesar
Lo más visto