L'alcalde José Benlloch ha expressat el seu compromís en donar veu i protagonisme a les entitats socials de Vila-real per a continuar impulsant una transformació de la ciutat centrada en el benestar.

Durant la jornada, que ha comptat amb la participació del diputat autonòmic Carlos Laguna, l'alcalde José Benlloch ha presentat a les entitats socials a Toni Marín. Toni Marín és un especialista en polítiques de benestar social i formarà part de l'equip de Benlloch per a la pròxima legislatura com a candidat en el número 7 de la candidatura.

Política 03 de mayo de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
sectorial persones

En aquests 12 anys, l'alcalde José Benlloch ha posat èmfasi en la transformació de Vila-real, especialment en l'àmbit dels Serveis Socials. Destaca la importància de l'aliança amb la societat, que ha suposat una inversió significativa de més de 30 milions d'euros en entitats locals malgrat les dificultats econòmiques.

Benlloch ressalta la solidesa de la xarxa de 62 entitats amb les quals l'Ajuntament manté convenis, havent incrementat els recursos destinats a aquests convenis de 700.000 euros el 2011 a més de tres milions d'euros en l'actualitat. Aquest model d'aliança és considerat únic i es pretén continuar treballant en aquesta direcció.

Un dels projectes destacats és la creació d'un complex inclusiu en els terrenys de l'antiga Fundació Dolores García, on es construiran diferents instal·lacions com una residència i centre de dia per a persones amb discapacitat, un centre ocupacional, un centre de dia per a dany cerebral i un nou mòdul del CEE La Panderola.

L'alcalde també destaca els avenços en serveis com el centre de dia de l'associació AFA Vaig moldre la Vila, el CRIS de Brollador, la seu de Creu Roja i l'alberg de Càritas. A més, s'incideix en la importància d'aprofitar els fons europeus per a millorar les dotacions i la qualitat de vida a Vila-real, i es preveu la creació del primer Consell Local d'Inclusió i l'establiment de l'Oficina de Projectes Europeus.

En resum, l'ajuntament té com a objectiu continuar treballant per a millorar els serveis socials, aprofitar les oportunitats dels fons europeus i assegurar que Vila-real siga una ciutat centrada en el benestar i la qualitat de vida de les persones.

Te puede interesar
Lo más visto