ajuntament vila-real

0_37071_1_bis

Javier Serralvo, portaveu de l'equip de govern, ha informat que la Junta Electoral de zona ha admès a tràmit un recurs presentat per l'executiu local en relació amb les denúncies i l'assetjament.

Andrea Andreu
Política 03 de mayo de 2023

Segons Serralvo, l'objectiu d'aquestes accions seria paralitzar l'Ajuntament i posar en dubte la seva gestió municipal. No tinc informació específica sobre els detalls o els esdeveniments específics que han donat lloc a aquesta situació, ja que la meva base de coneixement es deté a setembre de 2021.

sectorial persones

L'alcalde José Benlloch ha expressat el seu compromís en donar veu i protagonisme a les entitats socials de Vila-real per a continuar impulsant una transformació de la ciutat centrada en el benestar.

Andrea Andreu
Política 03 de mayo de 2023

Durant la jornada, que ha comptat amb la participació del diputat autonòmic Carlos Laguna, l'alcalde José Benlloch ha presentat a les entitats socials a Toni Marín. Toni Marín és un especialista en polítiques de benestar social i formarà part de l'equip de Benlloch per a la pròxima legislatura com a candidat en el número 7 de la candidatura.

Vila-real avala per unanimitat l'últim tràmit per a l'obertura del Punt de Trobada Familiar

L'Ajuntament de Vila-real ha avalat per unanimitat l'últim tràmit per a l'obertura del Punt de Trobada Familiar (PTF) a la ciutat

Redacció
General 31 de marzo de 2023

El servei del Punt de Trobada Familiar a Vila-real es prestarà de manera temporal en un local que ha estat llogat per l'Ajuntament al carrer Aragó. Aquest local ha sigut habilitat per a aquest propòsit i comptarà amb les instal·lacions adequades per a atendre les necessitats de les famílies que hagin de fer ús d'aquest servei

Lo más visto