L'Ajuntament de Vila-real ha decidit duplicar el conveni amb l'Associació Castelló Contra el Càncer amb l'objectiu de proporcionar a aquesta entitat una nova seu.

L'Ajuntament de Vila-real ha decidit ampliar el conveni amb la junta local de l'Associació Castelló Contra el Càncer (ACCC) amb l'objectiu de proporcionar a aquest col·lectiu unes instal·lacions més adequades per a satisfer les necessitats dels seus usuaris.

General 03 de mayo de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
reunió ACCC (2)

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, s'ha reunit amb representants de l'Associació Castelló Contra el Càncer (ACCC) i s'ha acordat duplicar el conveni actual de 10.000 euros per a l'associació. Aquesta ampliació permetrà a l'ACCC fer front al lloguer d'un local més ampli i millor equipat per a millorar l'atenció a les persones amb càncer. La quantitat anual del conveni passarà a ser de 20.000 euros, i aquesta inversió serà destinada a cobrir les despeses de lloguer del nou local al carrer Polo de Bernabé.

L'Ajuntament de Vila-real ha utilitzat aquesta fórmula d'ampliació de convenis en altres ocasions per a facilitar que les entitats de la ciutat puguen disposar de seus adequades. L'ACCC podrà habilitar consultes mèdiques en el nou local, oferint una àmplia gamma de serveis i atenció especialitzada als usuaris. Aquesta millora significativa permetrà a l'associació expandir els seus serveis més enllà de l'atenció psicològica i l'assessorament, afavorint una millor assistència als afectats per aquesta malaltia.

L'ACCC ha expressat el seu agraïment a l'Ajuntament de Vila-real per la col·laboració constant amb l'associació i ha destacat que aquesta ampliació del conveni suposarà una millora substancial per als usuaris, ja que disposaran d'un local més adequat i millor equipat per rebre l'atenció i el suport necessaris.

Te puede interesar
Lo más visto